Lyukasóra » Bulikörkép

Legyen mindig péntek!

Nem jön a Tankcsapda koncertezni, de egészen jól néz ki a héten a pénteki nap, már csak azért is, mert nyolc helyen bulizhatunk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. február 28., 17:06
0 hozzászólás. 

Csak lazán, nyugisan indul a bulis hétvége a szokásos csütörtökkelNándi és Ottó élőzenés buliját a Park étteremben már nem kell bemutatni, mint ahogy a zúzós rockestet sem. Ez utóbbinak most Ketta lesz a házigazdája, a helyszín továbbra is a G Music Pub.

Pénteken ránk szakad az éjszaka, bulik és koncertek tömegéből lehet válogatni. A Septimia Bowling & Bar folytatja a Back to Live bulik sorozatát, ezúttal a kolozsvári FUNKorporation zenekarral. Őket először a Médiabefutón ismerhettük meg, már akkor is elkápráztattak mindenkit kreatív feldolgozásaikkal – többet itt olvashatsz róluk.

A G. Caféban is koncert lesz, itt a Bende Zsolt Quartet zenél, míg a G Music Pubban Thomas Partyra várnak. A Jungle Club nyugalomra int, de ez nem otthonmaradást jelent: Keep calm and drink vodka a buli címe, hiszen a Skyy vodka narancslével csak 5 lejbe kerül.

A Park étteremben ekkor is élőzenére lehet ropni, Nándi és Ottó muzsikálnak, míg a Jungle Pubban Kusmó keveri a muzsikát. A nemrégiben ismét megnyitott Tea Pubban Flashback party címen classic houset és nu discot, vagyis a közelmúlt legnagyobb slágereit hallhatjuk, a lányok ráadásul welcome drinket is kapnak. Közben a Mokka kávéházba is benézhetünk, ahol a Groovy Friday című bulin DJ Vee funky house és nu/deep zenékkel szórakoztatja a közönséget.

Szombaton egy régi-új visszatérőt köszönthetünk a listán, méghozzá a Kalapos kávézót. Itt 21 órától Székely Gabriella gitáros és Cserey Csaba dobos, ütőhangszeres pop-rock dalok sajátos feldolgozásait és saját szerzeményeket adnak elő. A koncertre a belépés ingyenes.

Néhány bulira is lehet számítani, így a Kossuth utcai Tea Pubban Saturday Sound Clash-re várnak, itt ismét kapnak welcome drinket a lányok. A Jungle Clubban Happy Hours néven 22 és 24 óra között 2,5 lejért mérnek egy shot tequilát, míg a G Music Pubban Dolga áll a keverőpult mögött.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."