Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 3. hét

Továbbra sem pezseg túlzottan az éjszakai élet városunkban, de azért a szokásos helyeken továbbra is bulizhatunk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. január 21., 09:49
0 hozzászólás. 


A mai nap, vagyis csütörtök leginkább a kommunizmus jegyében telik el, legalábbis a bulik szempontjából. Nem kell sarlót, meg kalapácsot ragadni, de bizony egyetlen „választási lehetőségünk” van, méghozzá az Irish Pub és azon belül Golyó Oldies-Retro time bulija. Hát tulajdonképpen az „átkos” korszak is retronak számít most már.

Péntekre azért bővül a paletta, bár ekkor sem leszünk elhalmozva a különböző bulik tömkelegével. Továbbra is mehetünk az Irish Pubba, csak most nem Golyó, hanem Kusmó kever majd házibulis zenét. Más stílusok, más helyszínek: a Jungle Clubban DJ Sümecz buliján rázhatjuk meg az fenekünket, valamint az alsó G-ben retro-rockon tehetjük ugyanezt, csak itt inkább a fejünkkel.

Szombat klasszikusan bulis nap, valószínűleg ezért is tervezi koncertjeit ekkorra a Kalapos Kávézó. Ezen a héten egy igazi különlegességben lehet részük az ide érkezőknek, ugyanis egy Cseh Tamás emlékkoncertre kerül sor, mely a Micsodai Útjai Voltak című erdélyi turné keretén belül kapott helyet. A zenei esemény 21 órától veszi kezdetét, a Kalapos színpadán Orbán Ferencet láthatjuk/hallhatjuk gitározni, Kerezsi Csongort basszusgitározni, a billentyűk mögött pedig Lőfi Gellért foglal helyet.

A koncerten kívül még három buli is aktuális lesz szombaton, a helyszínek a megszokottak. A Jungle Clubban DJ Barneey ül a zenei pult mögött, míg az Irish Pubban DJ Littasi felel minden ide érkező jó hangulatáért. A Tea Pubban is lesz egy Állati jó buli, és itt továbbra is tart a vodka-alma akció - az italt 3.5 lejért vehetjük meg. Végül aztán van még ismét a G. Pub, ahol keményebb rockzenére tombolhatjuk ki magunkat.


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."