Lyukasóra » Bulikörkép

Harminchárom koncerttel robban a hétvége

Nagyon sűrű lesz zenei szempontból ez a hétvége Székelyudvarhelyen: több mint harminc koncertre mehetünk, és a DJ-ket még nem is számoltuk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Koncert-tömeg eddig is volt, ekkora még talán soha
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. május 09., 20:05
1 hozzászólás. 

Kedves koncertet, bulit és kulturális eseményeket hiányolók, véssétek kőtáblába 2013 tizenkilencedik hétvégéjét: ha eddig azt mondtátok nincs pezsgés Székelyudvarhelyen, most egy zenei Plussz tablettát kaptok. Főleg koncertekből.

Csütörtökön indult a ClassJazzFest, amit a Tonight Jazz Quartet-tel kezdett a városháza Szent István termében 18 órakor. A G Music Pubban a Bronx és a Transylvania Rock Band jóféle keményebb muzsikával örvendeztetnek meg, míg a Siculus Ifjúsági Házban a diáknapozók karaokéznak.

Közben a Jungle Clubban elkezdődik a háromnapos Városi Maturandusz, ami 15 DJ-t jelent, párhuzamosan két teremben, két különböző stílusban. A csütörtöki éjszaka lemezlovasai Sterbinszky, Rosso Bruno, Thomas Pcz, Studio Project és Dany D.

Pénteken indul az, amire a románok minden bizonnyal azt mondanák, hogy concertiada măă. A Városháza-téri színpadon rögtön tízen is fellépnek, egy szuszra kimondani is nehéz: Kistehén, Baricz Gergő, Desperado, Role, Szabó Ádám, Mészáros János Elek, Vincze Lilla, Janicsák Veca, Varga Viktor és Kocsis Tibor.

A Szent István teremben újból klassz dzsessz a menü, ekkor a Piano Bench a soros, ismét 18 órától. A Jungle Club Spigiboy-jal, Peter-r-rel, Jojo-val, Sümecz-cel és Mad Tom-mal örvendezteti a DJ-k rajongóit.

Lesz persze Kusmó buli is, ami visszaköltözött a Park étterembe. Közben a G Music Pubban Valami Summer Session Vol. 01 a cifranevű buli, tartalma electro house és dubstep. A Mokka szabadtéri bulival próbálkozik, itt DeeJay NiTzU commercial house-szal és tech house-szal szórakoztat, de a produkció nyomokban deep houset is tartalmazhat.

Szombaton a központi koncertmaraton fellépői a Piramis, a Kerozin, a Monyó Project, a Transylmania, László Attila, Tabáni István, Lil C, Péter Szabó Szilvia és a Stroke 69, míg a Jungle Clubos elektro-buli sztárjai Spy The Ghost, Littasi, Szélyes, White és Hoyaa.

A balkáni hangok kedvelőinek a G Music Pubban a helye, ahol Tóth Árpi felügyeli a hangulatot, a Szent István teremben a Voce Vita a ClassJazzFest aktuális fellépője

A G. Caféban is lesz egy koncert, itt Pély Barna és Sárik Péter kettesben felelnek a minőségi hangzásért, míg a Mokkában ismét szabadtéren lehet rázni, hangulatgazda DJ Ribo, aki disco, nu-disco és soulful house dallamokkal jelentkezik.

A ClassJazzFestnek és a Transylvania Music Awards-nak köszönhetően vasárnapra is jut betevő: a Városháza téren Tóth Gabi, Kovács Nóra, a Titán, MC Badi, Kristóf Kati, az Insect, és a Studio Project koncerteznek, a Művelődési Ház pedig hangversenynek ad otthont: 18 órától Lehel Péter és a Jazzybirds zenélnek.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
mikroba
2013-05-09 21:14:50
koncertözön
Most akkor vasárnap lesz-e Hooligans koncert vagy nem?

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."