Lyukasóra » Bulikörkép

A bőgős banda visszatér

Dzsesszt és észveszejtő rockabillyt tartogat a hétvégi koncertmenü. Na meg vagy fél tucat bulit is városszerte.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Dzsesz, rockabilly és elektronikus zene a hétvége címszavai
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. június 13., 17:28
1 hozzászólás. 

Zsenigyerekkel, és istenien szóló dzsesszmuzsikával indul a hétvégi parádé, csütörtökön. A Sárik Péter által is ajánlott Benito Gonzalez Trio Amerikából érkezik, 21 órától a G. Caféban koncerteznek. Jóval keményebb muzsikával várnak egy emelettel lennebb, a G Music Pubban ugyanis rockest az aktuális buli, ahol Ketta dübörögteti a hangfalakat.

Pénteken The girls' night party van terítéken a Jungle Clubban, ahova éjfélig mindenkinek ingyenes a belépés. A Park étteremben persze Kusmó buli vár, míg a G Music Pubban Tóth Árpi a balkáni hangzások házigazdája. A Mokka kint is bent is tarol, In & outdoor hit mix partyt tartanak, DJ NiTzU comercial, house, tech-house és deephouse stílusokkal bűvöl el.

Szombaton az őrületé a főszerep a G. Caféban, legalábbis, ha igaz, hogy a történelem ismétli önmagát. Tom White és barátai ezelőtt három évvel, 2010 májusában adtak rockabilly showt a Szentimre utcai kávézóban, és azóta is emlegeti, aki ott volt. Ha minden igaz, most is egy hatalmas, eszeveszett bulira lehet számítani, méghozzá olyan talpalávalóval, amit közel s távol sem kapsz meg, legalábbis felénk nem túl sűrűn.

Nyilván ez sem jöhet be mindenkinek, így van választási lehetőség is, a Jungle Clubban Best of 2013 partyt tartanak, ráadásul ingyen, míg a G Music Pubban a Valami Summer Session vol. 3 következik, töméntelen mennyiségű electro house, dubstep, dnb, hip-hop és trap zenével.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
lajosfia
2013-06-21 09:36:35
Elmennénk a " Plébánosba" no nem buliba, hanem egy nagyon jó kis koncertre.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."