Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 4. hét

Mindenfelé akciók és újra HuliBuli várja a tombolni vágyó nagyközönséget.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. január 28., 08:23
1 hozzászólás. 


Egy újabb bulis hétvégének nézünk elébe és talán a koncertszezon is megint elindul egyszer, most viszont be kell érni egyetlen darabbal, habár az minőségi. Na de ne szaladjunk ennyire előre, egyszer nézzük a mai napot, vagyis csütörtököt. Nem kell a bőség zavarával küszködnünk, szokás szerint csak egy buli lesz a városban, az Irish Pubban fognak dübörögni a slágerek, Dj Golyó Oldies-Retro time zenéjére rázhatjuk. A szervezők egy kis akcióval is várnak, ugyanis boros kólát 4 lejért vehetünk.

hulibuli_plakat_udvarhely_100129_copy

Pénteken visszatér a HuliBuli, ami harmadszor várja az udvarhelyi huligánokat. A múltkori Huli Téli Játékokra most nem kerül sor, csak az élményszámba menő bulit szervezik meg, viszont ez is bőven ad lehetőséget egy jól eltöltött estére. Változás az eddigi HuliBulikhoz képest, hogy a helyszín most a Jungle, pontosabban a Park étterem, ugyanis a vendéglő részen tombolhatunk 22 órától. Szokás szerint internetes játékon belépőt lehet nyerni, a szervezők pedig egy láda sört is felajánlottak - részletekért katt az udvarhely.hulibuli.com címre.

Még mindig péntek, csak más helyszín. A Jungle Music Clubban DJ Sümecz Hit Clubbing Session néven futó bulin keveri a zenét, és egy valóban forró eseményre számíthatnak az ide érkezők, ugyanis a Bomba energiaital jóvoltából néhány táncoslány is jelen lesz, ezzel maximális hangulatot biztosítva. Az Irish Pubban az elmaradhatatlan Kusmó buli, hát… nem marad el, a csütörtöki akció pedig tart, most viszont már csak 3 lejt kell fizetnünk a boros kóláért. A rock-kedvelők sem maradnak ki a szórásból, az alsó G-ben ugyanis ismét retro-rockesten lehet hajat/fejet rázni.

Szombat a hét utolsó bulizós napja, szóval aki eddig nem ment sehova, ezen a napon mindenképp pótolja be az elmaradást. Alkalom lesz bőven, az Udvarhelyi Kávéházban például este 9 órától városunk egyik dzsesszzenekara, a Koala Jazz Band lép fel, viszont ezzel nem zárul le az este, ugyanis a koncert után Tóth Árpád zenei vezényletével buli következik. A Jungle Clubban is szívesen látnak mindenkit, most a változatosság kedvéért DJ Azteca Club Partijára.

Az Irish Pubban a zenei pult mögött most DJ Vasi operál, aki retro diszkó dalokkal próbál a közönség kedvére tenni. A hangulat alapozása, illetve további fokozása érdekében még tovább zuhan a boros kóla ára, ezt szombaton már 2 lejért is megvehetjük. Végezetül a keményebb zene kedvelőinek ajánljuk a G. Pub szokásos szombat esti rockestjét, ahol garantáltan a rock és metal zene legjavából kapunk válogatást.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
henikeee
2010-02-01 19:49:54
Hát én nagyon szeretem az ijen hireket. jo lenne ha még több ilyen hirek lennének az Irisel kapcsolatban, mert az a kedvenc hejem

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."