Lyukasóra » Bulikörkép

Most megdöngetnek

Koncertnek híre-hamva sincs egyelőre a városban, de a bulikra nem lehet panasz, mindegyik megszokott hepaj tartja magát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Buli a székelyudvarhelyi Jungle Clubban
Ha nem ragaszkodsz a koncertekhez, most is van, hol szórakozz
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2013. augusztus 02., 14:17
2 hozzászólás. 

Pénteken még egy picit megpróbálják visszahozni a Tusványosi életérzést a G Music Pubban, ahol Tusványos Afterparty lesz: ha jól érezted magad az idei Tusványos szombati éjszakáján a MiSzSz sátorban, akkor itt a helyed. Ha ez valamiért nem jön be, még mindig ott a Mokka, ahol DJ NiTzU tart Discotheque Partyt.

Be lehet nézni a G. Caféba is, ahol nagyon fognak döngetni, legalábbis a cím alapján – We bang buli Sunkissed és Ribo tálalásában. A Jungle Clubban is a szokásos a felhozatal, Music Party ingyen és bérmentve mindenkinek, míg a Park étteremben Kusmó bulin lehet rázni.

Szombaton tovább forrósodik a nyár a Mokkában, a Hot Summer Soul bulin funky, disco és house slágerekkel szórakoztat DJ Ribo. A Jungle Clubban is a nyár a jelszó, a bevált Summer Party most is érkezik – és most is ingyen. Mindezek mellett a G Music Pubbal is számolni kell, főleg a balkáni hangzásvilág kedvelőinek, ugyanis itt Tóth Árpi lesz a házigazda.


címkék: buli bulikörkép

2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
zterex1
2013-08-03 21:50:34
Ok, hogy buli van, de hogy a város másik felében nem lehet tőle aludni az már több mint felháborító. Civilizált városban ilyen nincs. Igazán azokat tudom sajnálni akik a Mokka szomszédságában laknak. Nem értem, hogy a városvezetés és a rendőrség miért hagyja az éjszakai csendzavarást?
A fszom teszem a Mokkába.
avatar
kerysz
2013-08-03 22:25:45
k
A Lidl szomszedsagaban sem konnyu aludni, amiota megnyilt a non-stop pub.
Ha valaki ejjel hangoskodik, a rendorok megszolitjak (na jo, nem mindig), de ha ezt mind egy non-stop kocsma teraszan csinalja, ejjel 2-3kor, azzal semmi gond...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."