Lyukasóra » Bulikörkép

Bulival temetik a nyarat

Koncert(ek) még nem, bulik és italakciók annál inkább várják a hétvégi partyarcokat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Bulikörkép
A megszokott helyszínek, bulik várnak
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. augusztus 29., 13:00
1 hozzászólás. 

Pénteken Mega Bounce címmel hirdet partyt a Jungle Club. A kapukat 21 órától nyitják, a belépés ingyenes, és éjfélig 4 cl italért csak 4 lejt kérnek. A hangulatért DJ Sümecz felel. A szomszédos Park Étteremben a megszokott házibulin Kusmó zenél.

Deep, nu-disco, tech, house és electronica zenéért a Szleng Caffeba érdemes benézni a hét utolsó munkanapján. Az este 10 órától kezdődő buli neve Sound We Love.

Temetik a nyarat a G Music Pubban. End Of Summer, Welcome Autumn címmel electro, DND, dubstep, hip-hop, trap, comercial muzsikára lehet csörögni a Valami Team vezényletével.

Deejay NiTzU a Mokkában Discotheque Partyra várja az érdeklődőket 22 órától.

Szombaton Latino Cocktail & Music Party címmel a Park Étteremben szerveznek kikapcsolódási lehetőséget 22 órától 1 óráig. Ha nem tudsz táncolni, az sem baj, hiszen először táncoktatás, majd buli kezdődik. A hangulatoldó akció szerint 7 lejért kaphatsz Mojito, Cuba Libre és Blue Hawaii koktélokat.

Egy teremmel arrébb, a Jungle Clubban Yo! partyt tart DJ BRNY. A Jagermesiter, vagy Jim Beam és Coca Cola kombót akciós 8 lejért fogyaszthatod.

A trópusi vihar miatt múlt héten elmaradt Hawaii bulit újratervezték a Septimia Szabadidőközpontban, mert a szervezők nem hagyják, hogy buli nélkül elteljen a szombat éjszakátok.

Koktélok, virágfüzérek és trópusi zene (DJ LEVI'S) garantált, viszont csobbanás helyett gurításra és bulira várják az érkezőket, sőt, ha kihasználod a Bowling & Bar nyári akcióját, akkor az italfogyasztásodat leguríthatod. Ha ez még nem lenne elég, akkor további akcióval is várnak: ha megdobod a 200 fát, ők egy kancsó Recas borral dobnak fel!

Szombat este legjobb játékosa pedig egy prémium kategóriás, érmekkel kitüntetett Sole Chardonnay bort kap ajándékba! A belépés ingyenes.


címkék: bulikörkép party

1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
weedor
2013-08-30 19:27:13
Mokka
Mostmár a Mokka a menő :D

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."