Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 5. hét

Újra Monyó koncert, bulik indulnak a Kalaposban és folytatódnak a nyereményakciók a Jungleben, valamint az Irish Pubban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. február 04., 10:39
3 hozzászólás. 


Ismét mozgalmas hétvégének nézünk elébe, ám mindenekelőtt egy helyreigazítással kezdenénk e heti bulikörképünket. A múlt heti „kiadásban” helytelenül állítottuk, hogy Koala Jazz Band koncert lesz az Udvarhelyi Kávéházban, ezért, és az ebből adódó kellemetlenségekért, elnézést kérünk. Cserébe nyerhetnek tőlünk értékes könyveket a nyereményjátékunkon.

Farsangi_Retro_Time_2010

Na de akkor nézzük, mi a felhozatal csütörtökre. Szokás szerint az Irish Pubra szorítkozhatunk, ám ott most különleges, farsangi Oldies-Retro Time bulival jelentkezik Golyó, ami annyit tesz, hogy aki jelmezben érkezik, az bizony nyerhet is. Kisorsolásra kerül többek között egy 2 személyes hétvégi kiruccanás a Madarasi Hargitára, valamint egy lefogyasztható, 100 lej értékű utalvány. Emellett persze szokás szerint az elmúlt 30 év legnagyobb slágereire bulizhatunk, és ha kíváncsiak hogyan is jutott el Golyó ezekig a bulikig, akkor kattintsanak bátran ide.

Pénteken indul be igazán az esti/éjszakai élet, elsőként itt van például egy új buli, méghozzá a Kalapos Kávézóban. Itt most avatják a frissen nyílt tánctermet, a tervek szerint pedig minden hétvégén különböző műfajú zenével csalogatják oda a bulizni vágyókat. Most retro zene, valamint napjaink rock és alternatív slágerei csábítják táncra az ide érkezőket. Nem marad el a Kusmó buli sem az Irish Pubban, míg a Jungleben Dj Sümecz Hit Clubbing Session nevű bulija dübörög, ide a belépő fiúknak 10 RON (ez persze lefogyasztható), míg a lányokat ingyen engedik be. Végül pedig a G. Pubban sem marad el a retro rockest, a zene kedvelőinek kár lenne kihagyni.

A Tea Pub is bulit szervez erre a napra, méghozzá Iszkép Retro Party néven. Ide 5 lej a belépő, ám éjfélig a lányok ingyen juthatnak be. Az Udvarhelyi Kávéház is már-már szokásos bulival áll elő a hétvége első napjára, itt Csongi felel majd a zenéért, ami leginkább retro stílus lesz, valamint napjaink slágerei is felcsendülnek majd.

Szombaton koncerttel jelentkezik a Kalapos Kávézó, egy ismert párost láthatunk a színpadon, méghozzá Monyót és Babát, akik unplugged tolják majd a zenét. A gitáros-énekes szerzőpáros elektroakusztikus estje 21 órától kezdődik, a belépés – szokás szerint – díjtalan. És ha már pénteken felavatták a tánctermet, akkor szombaton sem marad kihasználatlanul, továbbra is retro- valamint modern rock és alternatív zenei buli követi a koncertet.

carnival2

A Jungle Music Clubban Dj Barneey és a Satur8 Nigths nevével fémjelzett Viva Carneval buli igyekszik minél több látogatót vonzani. A belépő most drágább, fiúknak ugyanis 20 lej, lányoknak pedig 10, ám ezek még mindig lefogyaszthatóak. A jelmezben érkezők ajándék-koktélt kapnak és meglepetésekre számíthatnak, többek között két darab, egyenként 100 lej értékű éttermi utalványt is juttatnak a legkreatívabb és a legszebb jelmezek viselőinek.

Az Irish Pubban Dj Vasi Retro-Disco buliján lehet rázni, itt pedig akcióval kecsegtetik a vendégeket, egy üveg sör ugyanis 1 lej, a 4 cl-es Alexandrion konyak pedig 2 lejbe kerül. A lányok itt is kiváltságos helyzetben vannak, ugyanis ők ajándékba kapnak egy „bemelegítő italt”. Az Irish Pub rendezvényeire szokás szerint ingyenes a belépés, ám a ruhatár használata kötelező. Ezt éjfélig ingyen vehetik igénybe a vendégek, azután pedig 3 lejbe kerül egy kabát tárolása.

Az Udvarhelyi Kávéház szombaton is várja a bulizó tömeget, ezen a napon Tóth Árpi, a Tomcsa Sándor színház színész-rendezője felel a zenéért és a jó hangulatért. Végezetül marad még a keményebb zene kedvelőinek a G. Pub, ahol szokás szerint rockestre várják a csápolni vágyókat. Javaslott nem kihagyni.


címkék: buli bulikorkep monyo

3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Csedo
2010-02-04 12:22:09
Ugy látszik sikerült a zene "tolás" fogalmát bevezetned a köztudatba :P
avatar
Blabla
2010-02-11 19:58:37
S hol marad a szombati No Limit party a Teában????
avatar
szasza
2010-02-11 20:40:55
re:
avatar
Blabla
S hol marad a szombati No Limit party a Teában????


Itt: http://uh.ro/itthon/ifjusag/1561-hetvegi-bulikoerkep-6-het

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."