Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 7. hét FRISSÍTVE

Soha nem látott mennyiségű bulira kerül sor ezen a héten. Köszönjük a Pub’s Night-nak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. február 18., 08:41
0 hozzászólás. 


Felrúgta a szokásos udvarhelyi buli-programot a Torkos/Falánk csütörtök társrendezvénye, a Pub’s Night, aminek köszönhetően a mai nap, azaz csütörtök lesz a legmozgalmasabb szórakozás szempontjából. Az Udvarhelyi Kávéházban Tóth Árpi vezényli a bulit, a fő zenei vonalat a balkán és reggae stílusok képviselik sok újdonsággal körítve. A Kalapos Kávézóban Smiley az ügyeletes DJ, itt szintén számíthatunk újdonságokra, viszont a fő zenei stílus a latino lesz.

plakat-pubs-night

Az Első Emeleten DJ Szatee ül a keverőpult mögött és leginkább a 80-as, 90-es évek és napjaink legnagyobb slágereivel táncoltatja a közönséget. A Retro Pubban Oldies party vár és élőzene, akárcsak a Jungle Clubban, ahol Nándi és Zenekara húzza a talpalávalót a csárdás esten. A Tea Pub sem marad ki a sorból, itt Sanci a hangulatfelelős - tőle retro és dnb muzsikát várhatunk. Végül az Irish Pub is részt vesz a buli-sorozatban, itt Golyó szokásos Oldies-Retro Time buliján szórakozhatunk, ahol egyébként az Alexandrion-Cola akciósan, 5 lejért lesz megvásárolható.

Ha a csütörtöki kemény bulitúra után még van bennünk energia, vagy esetleg épp a hétvégére tartogattuk azt, akkor nem kell csüggednünk, ugyanis péntek sem telik el rendezvények nélkül. A csütörtöki bulik stílusától igencsak eltér a Thunder Rock Club retro-rock estje, viszont ez bizonyára sokaknak pont örömet szerez, ezért a stílus kedvelői ki ne hagyják a város – jelenleg – egyetlen ilyen buliját.

blackandwhite

A Jungle Music Clubban Dj Sümecz White Partyjára várják a vendégeket. A Sensation bulik mintájára itt is kötelező a fehér viselet, legalább egy póló, aki pedig teljesen fehérbe öltözik, az ajándékot is kap. Az Irish Pubban ugyanekkor Kusmó-bulin táncolhatnak a házibulis zene kedvelői, ahol folytatódik az Alexandrion-Cola akció. Az Udvarhelyi Kávéházban este 9 órától napjaink slágereire lehet bulizni, a zenét Székely Csongor válogatja és keveri.

A szombati nap sem telik el események nélkül. A Jungle Music Clubban a pénteki buli „inverze” lesz, vagyis most Dj Barney Black Partyján lehet rázni, ahol kötelező a fekete póló viselete - a teljesen feketébe öltözöttek ezen a napon is jándékot kapnak. Az Irishban sem marad el a szokásos Retro-Disco buli Dj Vasival, az Alexandrion-Cola továbbra is akciós áron lesz beszerezhető, valamint a whiskeyt is olcsóbban, 3 lejért vehetjük meg.

Az Udvarhelyi Kávéház a farsangot ünnepli az Álcázd magad! elnevezésű bulin, ahová főként maskarába öltözötteket vár az ügyeletes lemezlovas, Tóth Árpád. A felhívás így szól: Keresd vagy teremtsd elő a farsangi jelmezt, térj be, álcázd magad! Maszkkal vagy anélkül…


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."