Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 10. hét

Egy dzsessz és egy blues-rock koncertről, HuliBuliról, de még a Jungle megújult honlapjáról is ejtünk pár szót.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. március 11., 10:41
0 hozzászólás. 


Amennyiben valaki már ma szeretne nekivágni az éjszakának, nem lesz nehéz dolga, ugyanis szokás szerint csütörtökön az Irish Pubba térhet be, ahol Golyó várja a bulizó tömegeket már klasszikusnak számító Oldies-Retro Time estjén. Ugyanekkor a Park étteremben Nándi és zenekara húzzák a talpalávaló élőzenét, ami jelenleg egyedinek számít a városi bulik között.

Pénteken már kiszélesedik a paletta, bulik várnak minden egyes szórakozóhelyen. A Jungle Clubban Dj Sümecz rezidens lemezlovas ügyködik, a buli Hit Clubbing Session néven fut. Említésre méltó az a tény is, hogy nemrégiben frissült a Jungle Club honlapja. A teljesen új dizájn mellé új tartalom is társul, ugyanis most már a kiemelt bulik plakátjait is megnézhetjük, fotók és videók kerülnek feltöltésre, valamint egy új fórum is várja a hozzászólókat. Bár új a külső, a cím továbbra is a régi, a www.junglepub.ro webhelyen minden információt megkapunk a Jungleről, az Irishról, a Park étteremről és az Elit bárról is.

hulibuli_plakat_udvarhely_100312_copy

Ha már a városi parkban található szórakozóhelyről van szó, említést érdemel a Park étteremben ismételten feledhetetlen estét ígérő HuliBuli is. Erről írt előzetes beszámolónk ide kattintva olvasható, ehhez pedig már csak annyit fűznénk hozzá, hogy – akárcsak az előzőeket – ezt a bulit sem érdemes kihagyni, ha igazán jól akarjuk érezni magunkat. Az Irish Pubban szokás szerint Kusmó buli van terítéken, míg az Udvarhelyi Kávéházban este 9 órakor kezdődik a hepaj, napjaink legjobb slágereit Székely Csongor válogatja össze. Természetesen a Thunder Rock Club sem zár be, itt egy klasszikus ret-rock bulira nézhetünk be.

negative-feedback

Szombaton ismét duplán örülhetnek a koncertrajongók, megint van miből választani. A G. Caféban a marosvásárhelyi Negative Feedback lép fel, akik a 60-as és 70-es évek zenéi által inspirált blues-rockot játszanak. Öten alkotják a zenekart, Keresztesi Péter énekel, Kálmán Tamás szólógitározik, Kálmán Gábor hangszere a ritmusgitár, Hanos-Puskai Péter egy basszusgitárt penget, míg a dobok mögött Cristian Vasiut láthatjuk.

Nem kell messze mennünk a hétvége másik koncertjéért sem, az Udvarhelyi Kávéházban lép fel ugyanis a Plan-B dzsesszzenekar a következő felállásban: Kovács László – szaxofon, Puja Barna – trombita, Hadnagy Attila – basszus/bőgő, Orosz-Pál József – zongora, Bálint Attila – dob. Meghívott: Enyed Károly – zongora. A dzsesszestet ismét buli követi, melynek hangulatgazdája Tóth Árpád, a Tomcsa Sándor Színház színész-rendezője.

jungle_tequila

Tequila partyval jelentkezik a Jungle Club, ami akciót jelent és sztárvendégeket is: ők Sanyika, a szamár és Don Alejandro, vagyis Dj Barneey. A belépő 20 lej az uraknak (ez lefogyasztható), valamint ingyenes a hölgyeknek. Az Irish Pubban Dj Vasi Retro-Disco buliján rázhatjuk, a tequila akció pedig itt is érvényes lesz. A keményebb zene kedvelőinek javasolni tudjuk a Thunder Rock Clubot, ahol szokás szerint egy ütős rockesten bulizhatunk.

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."