Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 11. hét

Újra nyit a G. Pub, koncert a G. Cafféban és a Thunderben, ezek mellé pedig társul a megszokott bulik sokasága.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. március 18., 10:21
0 hozzászólás. 


A mai napon, vagyis csütörtökön a nosztalgia hullámaira hangolódva várhatjuk a tavaszt (ami reményeink szerint hamarosan meg is érkezik). A hangulatot egyrészt Nándi és zenekara szolgáltatja a Park étteremben élőzenével, ugyanakkor pedig Golyó Oldies-Retro Time bulija is – egy más stílusban ugyan –  a régi dalokat idézi fel az Irish Pubban.

tanchaz

Pénteken egy igencsak nagy kaliberű eseménynek lehetünk részesei – már ami a kocsmai életet illeti. Egy gyökeres arculat- és hangulatváltás után újra megnyílik a G. Pub, amit sokan csak alsó G. néven ismernek. Városunk egyik legrégebbi, és mára már mondhatni kultikus kocsmája volt már rock-kocsma néhányszor,  most pedig táncházzal ünneplik az új arculatot, ezzel is jelezve az új irányt. A hajnalig tartó népzenei összeröffenésen fellép a sepsiszentgyörgyi Heveder és a marosvásárhelyi Hüver zenekar. Kezdési időpont 20 óra, ám érdemes korábban érkezni, ha asztalt is szeretnénk kapni.

A G. stílusváltása után a Thunder Rock Club még mindig várja a rockzene kedvelőit egy retro-rock bulira, az Udvarhelyi Kávéházban viszont a napjaink slágereire táncolhatnak a vendégek – a rezidens DJ továbbra is Székely Csongor. Nem kell csüggedniük a Kusmó buli szerelmeseinek sem, az Irish Pubban természetesen sor kerül a heti banzájra, ezalatt a Jungle Pubban DJ Sümecz Hit Clubbing Session buliján is lehet szórakozni, valamint a Park étteremben ezen a napon is zenél Nándi és Zenekara.

orpheusz_200310sonic_temple

A szombat a mi napunk, ha udvarhelyi blues-folk zenét akarunk hallani, a G. Cafféban lép fel ugyanis az Orpheusz zenekar a már megszokott Nagy Magyari Zolttán – Vass István – Nagy Levente – Gothárd Csaba – Sima Endre felállásban. Rocknak sem maradunk híján, a TRC-ben zenél a Sonic Temple, akik a legendás Cult zenekarnak állítanak emléket. 21:30-ig 7 lejért juthatunk be a koncertre, ezután pedig már 10 lejt kell fizetnünk, ha meg akarjuk hallgatni a 22 órától színpadra lépő zenekart.

Nem csak koncert lesz a városban, az Udvarhelyi Kávéházban este 9 órakor indul a buli, ahol a hangulatgazda a megszokottól eltérően Szarvas Zsuzsanna, a Tomcsa Sándor Színház közönségszervezője lesz, míg a Jungle Pub sem tér el a szokásos szombati Satur8 Nights bulitól, ahol DJ Barneey keveri a zenét. Az Irish Pubban, DJ Vasi Retro-Disco partyján akciós áron juthatunk hozzá a Tullamore Dew Whiskeyhez, ha éppen ezzel szeretnénk jobb hangulatra ösztökélni magunkat.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."