Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 15. hét

Tánc-vers-est, lemezbemutató, dupla rockkoncert és bulik, bulik, bulik a hétvégén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. április 15., 10:56
0 hozzászólás. 


Már ma, csütörtökön is kimozdulhatunk a városba, szórakoztatásunkról három helyen is gondoskodnak. A Park étteremben Nándi és zenekara élőzenével vonzza a táncos kedvűeket, míg az Irish Pubban Golyó szokásos Oldies-Retro Time bulija várja a nosztalgikus hangulatú bulizó tömeget. Élőzene a Retro Pubban is lesz, ismét vegyes slágerekkel.

Pénteken egy érdekességgel lepi meg a Kalapos Kávézó vendégeit, méghozzá egy táncos versesttel. A SzÁrnyak című tánc-vers-est a Kovászna Megyei Művelődési Központ és az Udvarhely Táncműhely közös produkciója, mely József Attila születésének 105. évfordulójára készült. A produkció – a címben is sugallt kettősség jegyében – a költői szellem, gondolat- és érzelemvilág szabad szárnyalását jelképező szárnyak valamint a tudatalatti mélységeiből felbukkanó sötét és fenyegető árnyak párviadalának ismert kimenetelű megidézése. A szavalatokhoz egy másik látnok- és szellemi óriás, Jim Morrison és zenekara, a The Doors zenéje szolgáltatja a talpalávalót, továbbá az Udvarhely Táncműhely táncosai is fellépnek. Tehát, egy táncversest 2010. április 16-án, pénteken, 20:00 órától a Kalapos Kávézóban. Előadóművész: Posta Ervin a Tomcsa Sándor Színtársulat tagja. Táncolnak: Albert Éva, Gál Katalin, Győrfi Csaba, Pál Levente. Rendező: Orza Călin, az Udvarhely Táncműhely koreográfusa.

plakat_jungle_hawaii

A modern zene kedvelőinek továbbra is rendelkezésükre áll néhány buli, a Jungle Pubban most például Hawaii Partyval várnak, ahol a zenét DJ Sümecz keveri, a fényshowért Littasi felel, a hölgyek pedig egy welcome drinknek örvendhetnek, ha 23 óráig megérkeznek a helyszínre. Ugyanekkor az Irish Pubban Kusmó bulin rázhatjuk, az Udvarhelyi Kávéházban pedig Székely Csongor válogat napjaink slágereiből. Ha a régebbi zene a kedvencünk, akkor irány a Retro Pub, ahol főként a ’80-as évek dalait hallgatva bulizhatunk egy jót, míg a Thunder Rock Clubban retro-rockesten lehet bevadulni.

plakat_gpont_confusion_170410

Szombaton – szokás szerint nagy a választék minden téren, így az éjszakai életet élők biztosan nem fognak unatkozni. A G. Pubban sor kerül a felújítás utáni első koncertre, Sepsiszentgyörgyről érkezik ugyanis a conFUSIon zenekar. A funk, jazz és blues stílusú dalokat játszó zenekarban Laura Zan énekel, Gábor Szabolcs szaxofonozik, Tinca Teddy gitározik, Oláh-Badi Alpár basszusgitáron játszik, Könczey Jenő pedig a dobok mögött foglal helyet.

plakat_trc_cadaveres_wmd

A Thunder Rock Club is koncertre invitál, méghozzá egyből kettőre. A Watch My Dying zenekart valószínűleg nem kell bemutatni a rockzene szerelmeseinek: a banda 1999 májusában Esztergom környéki srácokból alakult, akik olyan zenét akartak játszani, amely vegyíti a durva death/thrash metalt technikás elemekkel, valamint látványos színpadi megjelenéssel párosul – ezt hozzák most el a Kossuth utcai rockbarlangba. Ugyancsak szombaton lép fel a szintén Magyarországról érkező Cadaveres zenekar. Az ő történetük 2005 nyarán kezdődött. Ismert, tapasztalt és komoly zenekari múlttal rendelkező zenészek gyorsan talpra állították a bandát, és rövid idő alatt a magyarországi underground-metal egyik zászlóvivőjévé váltak.

Az UFF-nál is koncerttel várnak, méghozzá Szikra Tündérmese című albumát ismerhetjük meg 21 órától. Az 5 lejes belépő ellenében Szikra mellett még láthatjuk a színpadon Potyautasbothee-t, a Függőket és a Kirakó zenekart is.

plakat_jungle_futtyos

Koncertekből ennyi a felhozatal, de a bulizó tömegnek sem kell csüggednie, a Jungle Pubban ugyanis DJ Barneey Satur8 Nights bulijának egy különkiadására kerül sor, mely a Füttyös Party nevet kapta. A hangulatról legyen elég annyi, hogy a helyszínen fütty kapható, ami biztosan egy érdekes színt visz majd az éjszakába. Asztalt is lehet egyébként foglalni, a 0755-082.484-es telefonszámon. Az Irish Pubban nem térnek el a szokásostól, DJ Vasi Retro-Disco bulijára akciókkal várnak, míg az Udvarhelyi Kávéházban Tóth Árpi keveri a zenét, a Retroban pedig napjaink slágerei alapozzák meg az estét.

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."