Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 16. hét

Helyet cserélt a Kusmó- és a Huli Buli, bukaresti DJ a Jungleben és ismét fellép a Bluzers, valamint városunkba érkezik a Magashegyi Underground.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. április 22., 11:52
0 hozzászólás. 


Ismét csütörtökön indul a heti bulihullám, de szokás szerint csak félgőzzel. Ettől függetlenül az élőzene híveinek továbbra is van miből válogatni, a Park étteremben ugyanis Nándi és zenekara szolgáltat talpalávalót, a Retro Pubban pedig segesvári vendégzenészek teszik tiszteletüket. Golyó Oldies-Retro Time bulijára is sor kerül a megszokott helyszínen, vagyis az Irish Pubban.

magashegyi_underground

A Magashegyi Underground

Pénteken Magyarországról érkezik hozzánk egy vendégzenekar, méghozzá a Magashegyi Underground. A banda 2007 májusában alakult, Szeplős Váll című első slágerük a 2007-es év egyik nagy felfedezettjévé tette a zenekart. Bár valójában pop zenekarként definiálják önmagukat, sok elemet az alternatív zenei formákból építenek magunkba, folyamatosan keresik az új utakat. Az így kapott esszencia jellemzi a zenekar sokszínűségét, nyitottságát, felszabadultságát. Fellépésükre április 23-án 21 órától kerül sor a Kalapos Kávézóban. Az esemény különlegességére való tekintettel az asztalfoglalás most nem ingyenes, egy nagy asztalt 30 lejért foglalnak le, a kicsiért pedig 20 lejt kell fizetnünk.

Este 10 órától újra sor kerül sokak kedvenc szórakozási lehetőségére, a Huli Bulira. Most új helyszínen jelentkezik a huligánok összeröffenése, ugyanis ennek most az Irish Pub ad helyet. A belépő a szokásos 4,98 lej és most akciókkal is jelentkeznek a szervezők: egy üveg Ursus sör csak 2 lejbe kerül, 4 cl vodkáért és egy adag bio almaléért csak 5 lejt kell fizetnünk, a Bloody Mary koktélért pedig ugyanennyit kérnek el. A buli egyébként korhatáros, aki még nincs 16 éves az inkább keressen más szórakozási lehetőséget…

…mint például az Udvarhelyi Kávéház buliját, ahol Székely Csongor keveri napjaink legjobb slágereit. Keményebb zenéért a Thunder Rock Clubba lehet lefáradni, ahol ismét egy retro-rock bulira kerül sor. A Jungle Pub is tárt ajtókkal várja vendégeit, itt DJ Sümecz a rezidens lemezlovas, míg a Park étteremben Kusmó bulin rophatjuk. Még egy helyszín maradt a pénteki napra, ez pedig a Retro Pub, ahol a ’80-as évek slágerei szolgáltatják a hangulatot. Este 8 órától az UFF is várja a fiatalokat, itt a Tea Pub és a Wanted szervezésében ingyenes Suli Buli lesz. A kérj zenét és bulizz szlogennel kecsegtető bulin főként retro slágerekre nosztalgiázhatunk.

plakat_jungle_optick_240410

Szombaton egy vendég lemezlovasnak örülhetnek az elektronikus zene szerlemesei, a fővárosból érkezik ugyanis DJ Optick a Jungle Pubba. Ha kíváncsiak vagyunk, milyen zenére is számíthatunk tőle, akkor érdemes felkeresni myspace oldalát, ahol belehallgathatunk néhány szerzeményébe. Előtte DJ Azteca melegíti be a társaságot, a vendég zenész után pedig DJ Barneey felel a további jó hangulatért. Az eseményre jegyeket előveételben a Mr. Music üzletben és a Park étteremben vásárolhatunk 15 lejért, a helyszínen már 20 lejt kell fizetnünk a bejutásért.

plakat_gpont_bluzers_240410plakat_trc_insane_240410

Ismét egy udvarhelyi zenekar lép fel, ezúttal a G. Pubban. A Bluzers, vagyis Szalai Attila Örs basszusgitáros, Kacsó Zoltán gitáros és énekes, Péter Attila gitáros és Fazakas Attila dobos a fekete zene legjavából válogatnak az érdeklődő közönségnek. Ugyanekkor a Thunder Rock Club is koncertre várja a rockzene kedvelőit, most a magyarországi Insane zenekar lép fel a Kossuth utca 20-ban. A tavalyi évben a legjobb hard rock/metal zenekarnak járó Fonogram díjat megnyerő banda koncertjére 7 lejért juthatunk be amennyiben 21:30-ig megérkezünk, ezután már 10 lejt kell fizetni.

Szombaton még mehetünk az Udvarhelyi Kávéházba is, itt Tóth Árpád, a Tomcsa Sándor Színház színész-rendezője keveri a zenét, a Retro Pubban pedig napjaink slágereire mozdulhatunk meg. DJ Vasi Retro-Disco bulija sem marad el, a helyszín a jól megszokott Irish Pub.

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."