Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 18. hét

Öt metalkoncertnek és a Kummnak is örülhetnek a rajongók, valamint a tűzeset ellenére a Jungleben sem áll meg az élet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. május 06., 11:22
0 hozzászólás. 


Szokás szerint csütörtökön nyit a hétvége, már ami a bulikat illeti. Ismét három helyszínt vehetünk birtokunkba: a Park étteremben Nándi és zenekara csárdás-esttel örvendezteti meg az arra járókat, míg az Irish Pubban Golyó döngeti a hangfalakat az Oldies-Retro Time buliján. A Retro Pubot ajánlhatjuk még, itt szintén élőzenére járhatunk táncot, méghozzá a legjobb magyar és angol slágereket hallhatjuk.

plakat_trc_subcultura_guillotine_070510

Pénteken ismét özönlenek a különböző bulik és koncertek. A metalzene kedvelői mindjárt két bandát is megnézhetnek a Thunder Rock Club színpadán, méghozzá a marosvásárhelyi trash/death zenét játszó Subculturat, valamint az ugyanonnan érkező Guillotinet, akik leginkább heavy metalt nyomnak, némi trash és hard rock beütéssel. Bónusz motivációként ezen a napon ingyenes a belépő a dupla-koncertre.

Az esetleges híresztelések ellenére továbbra is zavartalanul működik a Jungle Pub, ahol pénteken DJ Sümecz keveri a zenét, de a Park étteremben sem lesz csend, itt ugyanis egy újabb fergeteges Kusmó buli esedékes. Nem kell panaszkodniuk a HuliBuli rajongóinak sem, az Irish Pubban ugyanis megtalálják kedvenc szórakozási lehetőségüket, valamint a Retro Pub is szeretettel vár mindenkit egy kis forró latino bulira.

plakat_trc_remorse_decadence_mytra_080510

Szombat az utolsó bulizós nap a héten, de ez nem jelenti azt, hogy gyenge a kínálat. Koncertből mindjárt hármat is kapunk egy helyen, méghozzá a Thunder Rock Clubban. Itt a magyarországi thrash metal képviselője, a Remorse nyitja az estét, őket követi a Decadence Karcagról, majd végül az 1996 óta zenélő Mytra lép fel. A három együttest mindössze 7 lejért hallgathatjuk/nézhetjük meg ha 21:30-ig odaérünk, ezután ugyanis 10 lej a belépő.

plakat_gcafe_kumm_080510

A G. Caféban egy régóta várt zenekar koncertezik: a Kumm már márciusban is tervbe vett egy fellépést a Szentimre-utcai kávézóban, akkor viszont a kedvezőtlen időjárás miatt meghiúsult az utazásuk, reméljük, most nem kerül sor ilyesmire és egy jó koncerten vehetünk részt.

plakat_jungle_dracula_08_0510

Buliból is akad jó néhány a város több pontján. A Jungle Pubban a vérszívók éjszakáját tartják, na persze semmi rosszra nem kell gondolni, a DJ Barneey által felügyelt buli neve Dracula Party, ahol ha veszünk egy Bloody Mary koktélt vagy egy adag vérnarancsot, akkor még kapunk egyet melléje.

plakat_udvkv_swingin_yard_080510

Ugyanekkor az Irish Pubban is buli várható, méghozzá DJ Vasi retro-discoja, a Retro Pubban pedig karaoke-esten ereszthetjük ki a hangunkat, míg az Udvarhelyi Kávéházban a Swingin Yard Quartett ad dzsesszkoncertet 21 órától.

címkék: buli bulikorkep kumm

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."