Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 20. hét

DeLaFunk, Sterbinszky, Blues Trappers, rengeteg DJ és annál is több buli a hétvégén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. május 20., 11:33
1 hozzászólás. 


A II. Székelyudvarhelyi Városnapok hatása bizony rendesen érződik a bulik felhozatalán is, ugyanis soha nem látott mennyiségű szórakozási lehetőségek közül válogathatunk. Csütörtökön máris két koncert vár minket a Városi Maturandusz keretén belül a sportcsarnokban: a DeLaFunk együttes nyitja az estét 21 órakor, akik egy jó hangulatú bulit ígérnek, őket pedig a Magyarországról érkező DJ Sterbinszky követi.

plakat_jungle_breakage

Ezek mellett még három helyszínre lehet elvonulni szórakozni, többek között a Jungle Pubba, ahol BreakAge buli várja az elektronikus zene szerelmeseit. Dj Shape és Dj Littasi r&b, hiphop, dubstep és d&b zenéket kevernek a bulizó tömegnek. Az Irishban szokás szerint Golyó Oldies Retro Time bulija szolgáltat egy újabb alternatívát, de élőzenében is lehet részünk, ha a Park étterembe látogatunk, ahol Nándi és zenekara húzzák a talpalávalót.

Péntekre is marad egy koncert, a Blues Trappers zenekar lép fel a Kalapos Kávézóban 21 órától egy ingyenes bulin. A csapat 2009 tavaszán alakult, azzal a szándékkal, hogy egy bizonyos Blues Brothers zenekar előtt tisztelegjen. Ennek a régi brigádnak a nótáiból csemegéznek (ami a Blues Brothers című film zenéjét is jelenti), és próbálják a saját szájízük szerint átadni a hallgatóknak.

Ha a blues nem lenne a kedvenc stílusunk, hanem esetleg valami keményebbre vágyunk, akkor a Thunder Rock Clubban a helyünk, ahol ismét egy jó hangulatú retro-rock bulira lehet számítani. Természetesen az egyéb zenék kedvelői sem maradnak magukra, a Jungleben ugyanis Dj Sümecz keveri a zenét, az Irish Pubba pedig Dj Brixx érkezik. Mindezek mellett a Park étterem is vár mindenkit, itt sokak kedvence, Kusmó felel a tömeg hangulatának fokozásáért, az UFF-nál pedig egy igazi hangpróbáló rendezvényre lehet számítani, ugyanis ingyenes karaoke-estet szerveznek, amit egy Diáknapok-afterparty követ.

Ha még maradna energiánk ennyi koncert, buli és rendezvény után egy szombat esti megmozdulásra is, akkor ismét választanunk kell: a Jungle Pubban Dj Barneey várja a megszokott Satur8 Nights bulira a társaságot, míg az Irish Pubban Dj Vasi Retro-disco buliján lehet táncolni. Szintén szombaton esedékes most a HuliBuli is, aminek most ismét a Park étterem ad otthont. Ha az összes egyéb szombati bulitól nagyon elütő stílusra vágyunk, akkor megfontolandó a Thunder Rock Club, ahol rockesten rázhatjuk akár hajnalig is.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
dolgozó
2010-05-22 07:18:47
Jok voltak a bulik ! B)

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."