Lyukasóra » Bulikörkép

Hurrá, péntek!

Nem tudod, mit csinálsz hétvégén? Megmondjuk! Koncertek, bulik, filmek és rangadók közül csemegéztünk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

success
Hurrá, fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. augusztus 26., 12:05
0 hozzászólás. 

Pattanj át a hegyen túlra hétvégén! Ne félj a csíkitól, nem esz meg, csak megkóstol, de cserébe minőségi zenével kínál, a már csütörtökön elrajtoló Ólomfesten. A Zdob și Zdubról már lekéstél ugyan, de még mindig olyan zenekarok közül csemegézhetsz, mint a Bagossy Brothers Company, a Deladap, az Anima Sound System vagy a nu-jazzt és swinget elektronikus elemekkel ötvöző Moonlight Breakfast.

A három napos belépő (igaz, már csak két nap van hátra a kocsmafesztiválból), 60 lejbe kerül, de immár nyugodt szívvel vehetsz napijegyeket is 30 lejért. A részletes programot az esemény Facebook-oldalán találod. 

Ha tartasz az utazástól, egyet se félj, itthon is lesznek programok bőven, a bulipaletta elég színes. A Spíler szervezésében a Szlengben lesz majd vörösszőnyeges, bőrszivaras buli Geréb Robival. Ha nem érzed magad elég spílernek ehhez, a megújult Alsó G-ben először lesz majd Valami Buli Messinóval, de néhány méterrel arrébb a Mokkában Nitzu zúzza majd az ütemeket. A Corsóban a Stereo Guys zenél a shot tequilák alá, amiket el fogsz fogyasztani.

Szombaton technobulin tapoghatod ki a benned maradt kilométereket, a frissen egyesült The Technocrats, azaz Thomas és Sümecz segít majd ebben. A Mokkában aznap este Tóth Árpi, a Fészekben Szabó Zsolt a hangulatfelelős.

Ha kultúrára vágysz, akkor a könyvtárba menj, ha egy pici sportra, akkor meg a Cserehátra. Ha csak az a fotelben ülő sportrajongó vagy és néznél valami igazi rangadót, akkor szombat és vasárnap estére ne csinálj magadnak programot.

Az olasz bajnokságban Napoli - Milan mérkőzést rendeznek szombaton 21 óra 45 perckor, de méltó felvezetése ennek akár a 14.30-tól kezdődő Tottenham -Liverpool, akár a 19 órától kezdődő Lazio – Juventus. Vasárnap a francia ligában is csúcstalálkozó lesz, hiszen a Monaco a bajnok Paris Saint-Germaint fogadja, emellett elindul majd a Bundesliga is a hétvégén. Itt szemezgethetsz a fociprogramból.

Ha a TV oké, de a foci nem, akkor a Viasat 3-on péntektől vasárnapig végignézheted a méltán híres Bourne-trilógia epizódjait, de egy halom Samuel L. Jackson-film, Armageddon és Jurassic Park is lesz a magyar adókon, sőt a hálistennek a ValóVilág nyolcadik szériája is elindul szombat éjszaka.

Jó-jó, ez mind szép és jó, de hogy ne mi legyünk a hibásak, hogy csak iszol meg tévézel, szólunk: menj ki a szabadba, mert az idő is jó lesz!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."