Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 21. hét

Ismét négy koncert és számtalan buli vár mindenkit ezen a hétvégén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. május 27., 19:00
0 hozzászólás. 


Bár kissé későn jelentkezünk a mai napon, de reméljük még idejében szólunk a csütörtöki programokról. Elsőként egy koncertet ajánlanánk, aminek a G. Café ad otthont. Itt este 9 órától Tom White és barátai lépnek fel, akik Rockabilly show című összeállításukkal lépnek fel a Szentimre utcai kávézóban.

plakat_gcafe_tomwhite

Szintén élőzene, de teljesen más stílus vár a Park étteremben, ahol Nándi és zenekara muzsikálnak, míg az Irish Pubban újból Golyó kever retro zenéket, a mostani bulijának neve Csengő buli, ez főként az idén végző liciseknek szól, de természetesen mindenkit szívesen látnak.

plakat_irish_csengo

A holnapi estét, vagyis a pénteket koncert nélkül kell átvészelnünk, de kárpótlásul nem kevesebb, mint négy helyen bulizhatunk mindenféle zenére. Az Irish pubban Dj Brixx áll a keverőpult mögött és főként R&B, house club zenével csalogat. A belépő fiúknak 10 lej (ez lefogyasztható), lányoknak ingyenes, a 22 és 23 óra között érkező fiúk pedig a 10 lejes belépő mellé kapnak még 5 lej bónuszt, vagyis összesen 15 lejt fogyaszthatnak le.

A Jungleben szokás szerint Dj Sümecz Hit clubbing session bulija várja a tömegeket, ahová szintén 10 lejért juthatnak be a fiúk és ingyenesen a szebbik nem képviselői. A közvetlen szomszédban, vagyis a Park étteremben egy újabb ingyenes Kusmó bulira lehet benézni, míg a rockzene szerelmeseit a Thunder Rock Club várja a legjobb retro-rock slágerekkel.

Szombatra jut a koncertek zöme, szám szerint három. A Kalapos Kávézóban a méltán híres Budapest Ragtime Band lép fel 21 órától. A zenekar 1980-ban alakult főiskolát végzett jazz- és klasszikus muzsikusokból, akik a hagyományos ragtime zongorajátékot merész ötletekkel és újszerű hangszereléssel ültették át egyedülálló zenei hangzássá. Céljuk nem csak a ragtime muzsika ápolása és megszerettetése, hanem a közönség mindenkori magas színvonalú szórakoztatása, amelynek soraiban minden korosztály megtalálható. A koncertre előzetesen asztalt foglalni a 0745-895338-as telefonszámon lehet.

plakat_trc_vaporizers_blindmans

A másik két koncert a szintén Kossuth-utcai Thunder Rock Clubban lesz hallgatható. Itt elsőként a The Vaporizers lép fel, akik annyit mondanak magukról, hogy vidékiek, parasztok és punkok. Nagyjából ez a három szó jellemzi a 2 testvérpárból álló zenekart, amellyel a '70-es, '80-as évek punkzenéje előtt hajtanak fejet. A banda repertoárja saját számokból, valamint Ramones és más korabeli zenekarok feldolgozásaiból áll, amit igyekeznek a lehetőségekhez képest a legautentikusabban visszaadni.

Őket követi a színpadon a Blindman’s Buff, akik brutális, lendületes modern metál zenét játszanak, mely helyenként tartalmaz thrash metal, hc, numetal vagy akár funky-s elemeket. Az ének tekintetében szintén ötvözetről van szó: vegyítik a dallamos illetve a kiabálós, hörgős témákat.

Ha nincs kedvünk koncerthez, akkor még mindig ott van a Jungle Club, ahová a fiúk 20 lejért, a lányok pedig ingyen juthatnak be Dj Barneey Satur8 Nights bulijára, de hanem választhatjuk az Irish Pubot, ahol Dj Vasi Retro-disco buliján táncolhatunk: itt ismét csak a fiuktól kérnek belépődíjat, ami 10 lej.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."