Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 23. hét

Nem a bulik hétvégéje a mostani, a néhány megszokotton kívül nem sok újat kapunk és koncertből is csak egy jut.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. június 10., 14:39
0 hozzászólás. 

Csak langyos buli-felhozatalra számíthatunk a rekkenő hőségben, csütörtökön például két helyre érdemes benézniük a szórakozni vágyóknak. Élőzenéért a Park éttermet ajánlott látogatni, itt szokás szerint Nándi és zenekara húznak mindenféle slágereket, míg a frissen végzett liciseket leginkább az Irish Pubba várják. Itt Golyó Oldies-Retro Time zenéi Csengő buli néven szólítják meg a kicsengetésekbe belefáradtakat.

Pénteken valamivel nagyobb a választék, de semmiképpen sem dúskálunk a bulik között. Az Irishban DJ Brixx a rezidens bulifelelős, club, R&B és house rajongóknak ott a helyük. Eközben a Jungle Clubban DJ Sümecz keveri a zenét Hit clubbing session című buliján, míg a szomszéd teremben, vagyis a Park étteremben Kusmó bulin érezheti jól magát mindenki, aki arra jár. Emellett még a Tea Pub is bulira várja a fiatalokat, méghozzá egy ingyenes évzáró partyra 22 órától, amit a Valami Team szervez.plakat_gcafe_tothkati

Szombaton egy koncertre számíthatunk, méghozzá a Szentimre utcai G. Caféban. Itt a marosvásárhelyi származású Tóth Kati lép fel: ő 6 éves korában a marosvásárhelyi zeneiskolában hegedűsként tanult, mellette 10 évesen zongorázni kezdett. A Művészeti Líceum tanítványaként számos audíción, fellépéseken vett részt úgy egyéni, mint zenekartagként. A líceum sikeres befejezése után felvételt nyert a kolozsvári zekeakadémia zenepedagógia szakára, ahol klasszikus kántót tanult a zongora és a hegedű mellett. Kórusokban énekelt, zenekarokkal játszott, pillanatnyilag első dalát promoválja, és első lemezének további anyagán dolgozik.

Erre a napra még két helyszín maradt a bulizni vágyóknak, az Irish Pubban DJ Vasi kever retro-disco zenét, a Jungle Pubban pedig DJ Barneey egy újabb Satur8 nights bulira vár minden érdeklődőt.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."