Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 26. hét

Az Udvarhelyi Kávéházban koncertezik Ferenczi György és a Rackajam, lesz megint HuliBuli, és megvannak a szokásosak is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. július 01., 16:29
0 hozzászólás. 

Csütörtökre, vagyis a mai napra nem tudunk semmi újdonsággal vagy különlegességgel szolgálni, ha már ma viszket a talpunk, be kell érnünk két választási lehetőséggel, bár mindkettő kiváló a maga stílusában: ha élőzene kell, akkor irány a Park étterem, ahol Nándi és zenekara lát el talpalávalóval, ha pedig egy kis retro muzsikára fáj a fülünk, akkor az Irish Pubban a helyünk, Golyó Oldies-Retro time buliján.

Pénteken végre újra koncert, ha minden jól megy, akkor ráadásul szabadtéri. Az Udvarhelyi Kávéház méretes udvara ad helyet Ferenczi Györgynek és Rackajam nevű zenekarának, akiktől blues-népzene keverékre számíthatunk. Érdemes tudni, hogy Ferenczi György 1993-ban elnyerte a világ legjobb szájharmonika művészének járó díjat, úgyhogy bátran ki lehet jelenteni: nem mindennapi fellépő várja a zenekedvelőket. Természetesen a rossz idő sem zavarhat be a jó hangulatnak, ha megint esne, akkor a kávéházban húzzák majd a nótát.


Szintén pénteki buliprogram a Jungle Clubban DJ Sümecz Hit Clubbing Sessionje, valamint a Park étteremben zajló Kusmó buli – valószínűleg egyiket sem kell már bemutatni a party-kedvelő udvarhelyieknek, de jó tudni, hogy most sem maradnak el.

Szombaton menetrendszerűen jön a következő HuliBuli, a remélhetőleg meleg időjárásban pedig még jót is fog tenni, hogy a Park étterem nyári kertjében kerül rá sor. Eközben az étterem belsejében a zárva tartó Irish Pubból áttelepült DJ Vasi áll majd a keverőpult mögött és ontja ránk a sok retro-disco zenét.

Ne feledjük: az Irish Pub nyári buliprogramja csak a csütörtöki napokra szól, pénteken és szombaton zárva tart a szórakozóhely.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."