Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 27. hét

Egy topless DJ és a Rockmaraton a hétvége legnagyobb eseményei, plusz lesz néhány szokásos buli.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. július 08., 12:43
1 hozzászólás. 

Csütörtökön két helyszínre ugorhatunk be a városban: egyrészt a Park étteremben Nándi és zenekara élőzenét játszik, az Irish Pubban pedig Golyó Oldies-Retro Time buliján is lehet egyet tombolni. Már javában dübörög a Rockmaraton is a Szejkén, ott ma is 16 órától kezdődnek a koncertek, a fellépők pedig sorrendben az Elendil, a Dirty Dogs, az Empty Dreams, aztán jön a mai négy headliner(headbanger), a Defender, a Kárpátia, a Kalapács és az Agregator, végül pedig a Hate zárja a maraton második napját.

Pénteken is csak két bulival lehet számolni, a Park étteremben Kusmó áll a lemezjátszó mögött – és várhatóan ismét tömegeket mozgat meg –, a Jungle Clubban pedig DJ Sümecz Hit Clubbing Sessionje esedékes, a klubzene rajongóinak. A IX. Székelyföldi Rockmaraton pénteki zenekarai a Backlash, a Doghitters, az Arzenal, a Black Diamond, az AB/CD, Hobo, a Superbutt és a Neochrome.

Szombaton egy különleges vendége lesz városunknak, a strandon ugyanis egy topless DJ nemcsak zenét kever, de csöcsöket is mutogat – persze csak jó idő esetén, ha marad az eső, akkor Jungle Clubba vonul DJ Miki Love. Itt azért számítani lehet DJ Barneey Satur8 Nights bulijára, a Park étteremben pedig DJ Vasi tart Retro-Disco bulit.

A szejkei rockfesztivál utolsó napja a Hammer World nap, már 14 órakor elkezdődnek a koncertek a következő sorrend szerint: Alcohol, Kerecsensólyom, Virrasztók, Tűzmadár, Morpheus, Avatar, Dalriada, Korpiklaani, Nevergreen és Remorse.


1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
csilla77
2010-07-08 15:53:38
Rockmaraton
Szomorú, hogy nincs szórakozási lehetőség ebben a városban és amikor valamilyen rendezvény van akkor olyan árat kérnek a rendezők amit nem sokan tudnak kifizetni. Egy buli a jó hangulat, kikapcsolódás, szórakozásról kellene szóljon..de Udvarhelyen sajnos nem tudják mit jelent jó bulit szervezni. Olcsóbb kellene legyen a belépő, több a rendezvény és akkor sokkal többen mennének el, jobb lenne a hangulat, több a bevétel! Mi csak egy koncertre mentünk ki a családdal, 4-en, ott hagytunk 300 lejt, de az biztos, hogy még egyszer nem megyünk oda. Fele a tömegnek a rendező/ szervezőkből állt, jó ittas állapotban, a hangzás pocsék volt, az együttes csak trágár szavakkal bombázott és hol is volt az ígért nagy vásznú kivetítő? Egy "szemcsés" kis tv amin semmit nem lehetett látni. Hát megint egy átverés a por népnek, ha már ilyen naiv. Tanulják meg végre a rendezvény szervezést, vagy inkább ne is szervezzenek ha csak a saját érdekeiket képesek nézni.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."