Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 28. hét

A hétvége programját jórészt a sörfesztivál és a kapcsolódó rendezvények határozzák meg, úgyhogy készülhetünk az udvarhelyi falunapokra.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. július 15., 17:08
0 hozzászólás. 

Ismét egy sörfesztivállal örvendezteti meg a város lakosságát a Jungle és a Park étterem, ami sorban a tizenharmadik és ismét a minifoci pályán kapott helyet. Bár felénk továbbra is az a divat, hogy a sörfesztivál befizetős (rendezze azt bárki is), de szerencsére idén felhagytak a drága sör hagyományával: 5 lejért bejuthatunk, sört pedig már 2,5-ért is kapunk, de van 3 és 3,5 lejes is, ha többet szánunk rá.

plakat_sorfesztival_2010

Persze nem csak sör, de bulik is lesznek: ma, azaz csütörtökön Golyó Sátorbulija nyitja a rendezvényt és ezzel el is érkeztünk a városban található szórakozási lehetőségek listájának a végére, már ami a mai napot illeti.

Pénteken a sörfeszten a Retro Tendency Band kezd a minifoci pályán, őket pedig egy szintén retro minősítést érdemlő zenekar követ, a Kerozin. Szóval a holnapi napon a Kerozin Kismalacot hoz, mi pedig a sörtől válhatunk disznókká – így teljes a hangulat. Közben a Jungle Club is nyitva lesz, itt szokás szerint DJ Sümecz celebrálja Hit Clubbing Session nevű buliját, és a Park étteremben is lesz Kusmó buli.

Szombaton a sörbarátok mekkája egy szépségversenyt is kínál, ami már 11. alkalommal kerül megrendezésre Év Arca néven. Miután eldől, hogy ki is viszi haza az első díjat, egy Opel Astrát, a színpadra lép a Miskolci Művek Zenekar, akiknek annyi közük van az Eddához, hogy a dobosuk ott is dobolt és repertoárjukban van néhány Edda szám is. Őket követi a De La Funk, de koncert után még nem kell hazamenni, a Jungle Clubban ugyanis lesz Satur8 Nights buli DJ Barneeyval, valamint a Park Étteremben DJ Vasi Retro-Disco bulija sem marad el.

Ha a sörös összeröffenés eddigi felhozatalából hiányoltunk volna valamit, akkor csak vasárnapig kell várni és érkezik is a méltán nem világhírű 3+2 zenekar, akik vélhetően seperc alatt varázsolnak falunapi fílinget a Park étterem mögé egy koncert erejéig. Ha kibírjuk eddig, akkor talán még érdemes egy kis ráadás-bulira is benézni, a Jungle Club ugyanis ezen a héten vasárnap is nyit, és ismét érkezik DJ Sümecz, aki a péntekihez hasonló zenével tartja ott a nagyérdeműt.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."