Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 30. hét

Tusványos után remélhetőleg nagyobb tömeget tudnak megmozgatni a hétvégi bulik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. július 29., 20:05
0 hozzászólás. 

Egy hét kihagyás után ismét jelentkezik szokásos buliradarunk, bár sok kiemelkedő eseményről nem tudunk beszámolni. A mai, azaz a csütörtöki este nem tartogat meglepetéseket az átlagos bulizó számára: már mindenki megszokhatta, ha csütörtök akkor Oldies-Retro Time buli Golyóval az Irish Pubban.

Holnap, vagyis pénteken a Jungle Pub és a Park étterem várja a táncra perdülőket. Előbbiben a rezidens DJ Sümecz áll be a keverőpult mögé és igyekszik minőségi hangzavart szolgáltatni, míg utóbbiban Kusmó vállalja fel a házi- és hangulatgazda szerepét.

Szombaton az előbb említett két szórakozóhelyen kívül még egy buli felkúszik naptárunkba. A G. Café 22 órától ad otthont egy Balkan Swing Break című összeröffenésnek, amiről annyit lehet tudni, hogy a szentgyörgyi küb_beat celebrálja az esét, a nevéből pedig ki lehet köbözni az alapvető stíluselemeket. A DJ myspace oldalán egyébként bele is hallgathatunk pár szerzéményébe, amolyan alapozás-képpen. A Jungle Pubban DJ Barneey felel mindenki jókedvéért – már ami a zenét illeti – a szomszédos Park étteremben pedig DJ Vasi retro-disco buliját lehet kipróbálni.

Bulifotósunk múlt héten is aktív volt, a Jungleben pénteken és szombaton készült képekhez a megfelelő napokra kattintva lehet eljutni.

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."