Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 33. hét

A Szent István-napi ünnepségen rengeteg zenés eseményre számíthatunk, de emellett is bővön van miből válogatni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. augusztus 19., 14:43
0 hozzászólás. 

Jóval zsúfoltabb a hétvégi programlista, mint az utóbbi hetekben, de csütörtökre mégis csak egyetlen esemény jutott, bár abban biztosak lehetünk, hogy a Park étteremben sorra kerülő Oldies Retro Time buli Golyó vezénylésével továbbra is hozza a megszokott színvonalat és a retro zene szerelmesei biztosan jól érzik majd magukat.

SzaszaPénteken nagyon változatos a program, több koncert és néhány buli is várja a szórakozni vágyókat. Kezdésként a megszokott helyekre is betérhetünk, a Park étteremben például Kusmó várja a táncolókat, míg a Jungle Clubban DJ Sümecz kever egy különleges, egyiptomi hangulatú bulin. Itt némi extrára – animátor lányok fellépésére és ital akciókra – is számíthatunk: ha biztosra szeretnénk menni akkor foglaljunk asztalt a 0755-082.484-es telefonszámon.

Egy rég nem látott székelyudvarhelyi zenekar is koncertezik ezen a napon: a Teargaz 21 órától lép fel a Szleng kávézóban. Ha tudatni akarjuk a világgal, hogy bizony mi is ott leszünk, vagy épp össze szeretnénk hangolni másokkal az estét, akkor jelentkezzünk az esemény facebook oldalán.

SzaszaPénteken már javában folyik az I. Szent István napi ünnepségsorozat is, aminek keretén belül rengeteg rendezvény és koncert lesz, a teljes programfüzetet innen lehet letölteni. A zenés eseményekből csak néhányat emelnénk ki, érdemes lesz megnézni például 17 órától a Keleti Szél Szabadcsapat fellépését, 20:30-tól és 22:30-tól az Ég és Föld koncertjét, valamint 21:30-tól a s' Otto Voce előadását is.

Szombatra két klasszikus helyszín marad, a Jungle Club és a Park étterem. Az előbbiben DJ Barneey Satur8 Nights bulija esedékes, míg az étteremben DJ Vasi Retro Disco partyja. Emellett a már javában folyó Szent István-napi ünnepség is érdemel néhány szót, itt ugyanis 21:30-tól a Kormorán Memory Band ad koncertet, majd 23 órától a csíkszeredai Role-al lehet bulizni az utcabálon.

Az augusztus 20-a tiszteletére szervezett ünnepség vasárnap is tart, zenei téren itt egy esemény kerül előtérbe, a Desperado koncert, ők először jelentkeznek élő fellépéssel Erdélyben.

Múlt heti bulifotók: Kusmó buli, Jungle club péntek, Summer Dreams péntek, Jungle club szombat 


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."