Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 37. hét

Az iskola rajtjával a bulik száma nagyot ugrott, ezen a hétvégén minden nap bőségesen akad választék.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. szeptember 16., 17:51
0 hozzászólás. 

Már a csütörtöki nap sem korlátozódik egyetlen szórakozási lehetőségre, hiszen a Park étteremben megszokott Golyó Oldies-Retro time buli mellé bejön még egy, ami főként az iskolásokat célozza meg. A Jungle Clubban sulikezdő party néven kerül sor a hepajra, ahol DJ Littasi keveri a muzsikát, akcióként pedig minden rostos üdítőt fél áron kaphatunk meg. Asztalt is lehet foglalni, ezért a 0755-082.484-es számot kell tárcsázni.

Szasza

Pénteken sem fogunk unatkozni, nem kevesebb, mint öt helyszín közül választhatnak a bulihuligánok. A „klasszikusok" továbbra is várnak, úgymint a Kusmó buli a Park étteremben és DJ Sümecz bulija a Jungle Clubban. Ez most picit eltér a szokásostól, hiszen a név az White Party és ehhez hűen kötelező a fehér felső viselete. A belépő 10 lejt kóstál fiúknak, a lányok pedig ingyen mehetnek be.

Szasza

Szintén pénteki program a Valami buli, aminek most a változatosság kedvéért a G. Pub (tehát az alsó G) ad otthont. A 22 órától kezdődő ingyenes esemény Back to School címmel fut és szintén a sulisokat várja, de persze bárki benézhet. Aztán ha ez nem lenne jó, akkor ajánlott a Kossuth utcai Thunder Rock Club felé nézni, ugyanis itt retro-rockesten bulizhatunk hajnalig, vagy az UFF-ot is választhatjuk, a nagyteremben ugyanis No Limit party lesz. A 6 lejes belépő mellé plusz 2 RON-ért tombolát is válthatunk, aminek a főnyereménye egy iPod Touch.

Szasza

A szombati este is hasonlóan eseménydúsnak ígérkezik, rögtön négy koncert is akad. A G. Caféban a Room of Floyd Affection lép fel, akik Sepsiszentgyörgyről érkeznek és a legendás Pink Floyd zenekar legjobb számaiból nyújtanak ízelítőt. A Thunder Rock Club kapui 20 órakor nyílnak, 10 lejért juthatunk be és ezért két koncertet is kapunk: az Angerseed death metallal kezd, majd a Dim Vision folytatja az estét főként hasonló stílusban.

Szasza

Harmadik helyszín, harmadik stílus: a Kalapos kávézóban 21 órától a Monyó Project tart lemezbemutató koncertet, ahol Cold Rock című albumukat ismerheti meg a nagyérdemű. Természetesen bulikból sem lesz hiány, a Park étteremben DJ Vasi hoz tető alá egy házibuli-hangulatú rendezvényt, a Jungle Clubban pedig DJ Sümecz vezényli a Satur8 Nights bulit.

Szasza

Múlt heti bulifotók: Kusmó buli, Jungle Club (péntek) http://www.youtube.com/watch?v=NduDhrAxLvs

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."