Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 38. hét

Egy kicsit alább hagyott a múlt heti partydömping, de még mindig akadnak koncertek és újraindul a Huli Buli is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. szeptember 23., 17:44
0 hozzászólás. 

A csütörtöki nap a szokásos módon alapozni jó, választék továbbra sincs, de annál több marad az igazi bulis napokra. Persze azért Golyó Oldies-Retro time bulija a Park étteremben sokak számára kihagyhatatlan esemény – ők nem kell otthon poshadjanak, a táncparkett vár mindenkit.

Pénteken indul az igazi élet s ezzel együtt a Huli Buli „szezonja" is. A gyakran helyszínt váltó buli most a Tea Pubban várja a – remények szerint – népes közönségét 22 órától. A beugró ára változatlanul egy majdnem kerek szám, 5.99 lejt kell fizetni a kasszánál. Nem maradnak el a különböző játékok sem. Most söröket, ingyenes belépőket és egy üveg Jägermeistert kaphatunk, részletek a buli honlapján.

Ezen kívül megvannak a szokásos helyszínek és események is, így a Park étteremben Kusmó áll a lemezjátszó mögött, a Jungle Clubban DJ Sümecz Hit Clubbing Session bulija a soros, végül pedig a Thunder Rock Clubban a rockzene múltjából csemegézhetünk egy Ret-Rock esten.

Ha szombat, akkor koncert, most hétvégén nem kevesebb, mint három. A Kalapos Kávézóban visszatérő vendégeket üdvözölhetünk, ők a sepsiszentgyörgyi Blúz Bend, akik 21 órától koncerteznek. A klasszikus felállású csapat (három gitár, dob, ének) a hatvanas-hetvenes évek nagyjainak szerzeményeiből állította össze repertoárját, továbbá a magyar blues-beat korszak gyöngyszemeiből adnak elő néhány dalt. A zenekar nem először jár nálunk, de mindig felejthetetlen koncertet adnak, nem ritka, hogy táncra perdül az amúgy ülős koncertekhez szokott nagyérdemű.

Szasza

A Thunder Rock Clubban ismét 22 órától kezdenek dübörögni a hangfalak, most szombaton a Nec Pluribus Impar és az Embers felelnek a kemény zenéért. Mindkét banda magyarországi illetőségű, innen hoznak nekünk jóféle death és hardcore metalt a Kossuth utcai rockbarlangba.

Szasza

Ezalatt a Jungle Club buliszervezői sem ülnek tétlenül, szeptember 25-re ugyanis Whiskey paryt hirdettek. Ez annyit jelent, hogy a DJ Barneey által celebrált buli ideje alatt óránként whiskey akcióval jelentkeznek, megalapozva az éjszaka hangulatát. A szomszédos Park étterem sem lesz üres, DJ Vasi házibulijára is bátran be lehet nézni, ha semmi egyéb nem tetszene az amúgy eléggé színes palettáról.

Múlt heti bulifotók: Valami buli (G.), No Limit Party (UFF), Kusmó buli, Jungle Club péntek http://uh.ro/kepgaleria/category/106-kusmo-buli-park-etterem-2010-szept-17

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."