Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 39. hét

Három koncert szombaton és néhány, a megszokottól eltérő buli jellemzi ezt a hétvégét Székelyudvarhelyen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. szeptember 30., 17:17
0 hozzászólás. 

Csütörtökön ismét Golyó indítja a hétvégi bulik sorozatát, aki a megszokottól cseppet sem eltérően a Park étteremben kever Oldies-Retro time zenéket a nosztalgia hullámait kedvelőknek.

Szasza

Pénteken jóval változatosabb a paletta, a G. pub egy újabb Valami bulinak ad helyet, melynek ezúttal Back to the Old School a címe, zenei szempontból pedig hip-hop, alternatív rock, elektronikus, drum&bass és dubstep stílusokra számíthatunk. A Jungle Pubban ezalatt török és arab stílusú partyt tartanak, a zene mellé pedig vízipipát és táncos lányokat is kapunk, így garantált a minőségi szórakozás.

Szasza

Természetesen a Park étterem is nyitva áll, a továbbra is tömegeket megmozgató Kusmó buli most sem maradhat el, de ha inkább csápolni támad kedvünk, akkor a Thunder Rock Club a megfelelő célpont, ahol Ret-rock esten lehet bulizni.

Szasza

Szombatra három koncert is jut a bulik mellé, az egyikre a G. Caféban kerül sor, ahol a nyíregyházi Impera zenekar lép fel, a Thunder Rock Clubban pedig az AC/DC legnagyobb slágereire bulizhatunk az AC/BC tribute zenekar jóvoltából, akik a rocklegendák zenéjét hozzák el nekünk. Az Udvarhelyi Kávéházat azoknak ajánljuk főként, akik a múltkor lemaradtak Monyó Cold Rock című lemezének bemutatójáról, ugyanis most ismét alkalmuk nyílik egy koncerten megismerni azt, majd levezetésként egy Tóth Árpi buli is jut az ide érkezőknek.

Ezen kívül még két buli is marad erre a napra: a Park étteremben DJ Vasi házibulija várja a vendégeket, a szomszédos Jungle Pubban DJ Barneey jól ismert Satur8 nights partyján érezhetjük jól magunkat.

Múlt heti bulifotók: Kusmó buli, Jungle club péntek, Jungle club szombat


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."