Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 40. hét

Koncertek és bulik tömkelege, plusz egy emlékest színesítik a hétvégi buli-palettát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. október 07., 19:01
0 hozzászólás. 

Már a mai napon, azaz csütörtökön is akad választék a bulizni vágyók számára, hiszen Golyó Oldies-Retro time bulija mellett – amire szokás szerint a Park étteremben kerül sor – mára egy koncert is beesett, méghozzá a G. Caféban. Itt a 00:59m együttes lép fel. Ők kortárs zenével turnéznak egész Erdélyben, ám muzsikájukban bőven találhatunk jazz, funk és r&b hatásokat is. A koncert 21 órától kezdődik, a késői értesítésért minden zenekedvelő szíves elnézését kérjük.

Szasza

A pénteki nap egyik zenei programját egy sajnálatos esemény váltotta ki, ugyanis a Gotthard zenekar énekese Steve Lee, Nevadában, motorbalesetben elhunyt, rá emlékezik az udvarhelyi Thunder Rock Club egész este, többek között egy videó audícióval, ahol a Made in Switzerland koncertet nézhetik és hallgathatják meg az érdeklődők.

Szasza

Ezen kívül a Park étteremben nem marad el a Kusmó buli, amit sokan házibuli-jellegű összeröffenésként tartanak számon. Ehhez kapcsolódik – de leginkább csak nevében – a G. Pub-ban (vagyis az alsó G-ben) rendezett Valami buli, aminek címe most Házibuli, de itt inkább az elektromos zene, a drum&bass, a hip-hop és az alternatív rock világából kapunk ízelítőt. Ha egyik sem a mi stílusunk, akkor még marad a Jungle Club, ahol DJ Sümecz Hit Clubbing Session bulijára kerül sor.

Szasza

Szombatra is jut egy koncert, a Kossuth utcai Thunder Rock Clubban a Paddy and the Rats lép fel, akik ír és skót kocsmazenét vegyítenek punk rockkal. Hogy milyen az elegy? Mindenki meghallgathatja 22 órától. Ha nem koncertre fáj a fogunk, de inkább a rockzene vonz, akkor érdemes benézni a G. Pub-ba, itt ugyanis rock és alternatív buli kezdődik 22 órától, de ha ez sem tetszik akkor a Park étteremben DJ Vasi buliján, vagy a Jungle clubban egy erotikus show-n szórakozhatunk. Ez utóbbira kiskorúak és prűdek számára tilos a belépés.

Szasza

Hétvégi bulifotók: DJ Vasi Házibuli, Valami buli, Jungle club péntek, Kusmó buli



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."