Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 44. hét - frissítve

Ezen a héten ismét két gólyabál és három koncert színesíti a bulik palettáját, így bőven akad miből válogatni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. november 04., 17:10
0 hozzászólás. 

Már ma, csütörtökön elstartol a hétvége, legalábbis ami a bulikat illeti. A Marin Preda diákjai iskolájuk épületében rendezik meg gólyabáljukat 18 órától, ahová mindössze 1 lejes belépti díjat kell fizetni és a jegy egyben tombola is. A sulisok ezután a Jungle Clubba vonulnak bulizni, ahová a belépő 5 lej lesz, ám a Park étterembe, Golyó Oldies-Retro time bulijára ingyen juthatunk be.

Szasza

Péntekre is jut egy gólyabál, a Palló Imre Művészeti Szakközépiskola tanulói avatják kilencedikeseiket a Digital 3 épületében található nagyteremben. Kapunyitás 17:30-kor, belépő 5 lej. A buli ezután a Kossuth utcai Thunder Rock Clubban (egykori Alcatraz) zajlik 21 órától, ide szintén 5 RON a beugró. Az egyéb stílusok kedvelőinek a Jungle clubot és DJ Sümecz Hit Clubbing session buliját, vagy a Park étteremben zajló Kusmó bulit tudjuk ajánlani.

Szasza

Szintén péntekre kínál egy szórakozási lehetőséget a G. Pub, ahol házibulit szerveznek az alternatív, rock, nu metal és rock'n'roll zenék legjavával, ráadásul ital akciókkal. Start 22 órakor.

Szasza

Szombaton van a hétvége mindhárom koncertje, így a Mokka Kávéházban 21 órától lép fel a Snaps Vocal-Band, akik spirituálé, gospel és dzsessz stílusokban remekelnek - zenéjükből itt és itt hallhatunk egy kis ízelítőt. Ha ide mennénk, akkor nem kell koncert után hazamenni, ugyanis egy hajnalig tartó Mokka bulin maradhatunk, ahol ital akciókkal várnak.

Szasza

A Thunder Rock Club a megszokottól teljesen eltérő vizekre evez, már ami a meghívott zenekart illeti. Miskolcról érkezik a Bohemian Betyars zenekar akik a rockos alternatív vonalat megfűszerezték egy kis punk, ska és cigány/balkáni zenével. A saját dalaik mellet még játszanak Gogol Bordello, Goran Bregović és a Kistehén Tánczenekar klasszikusai közül is néhányat. Végezetül, ha lenne két kívánságuk az aranyhaltól, akkor az egy ki nem fogyó pálinkáshordó, és egy mindenre táncoló, enyhén ittas közönség lenne. Bővebben a zenekarról a http://www.myspace.com/bohemianbetyars oldalon lehet informálódni.

Szasza

A Kalapos Kávézóban három fiatal dzsessz muzsikus teszi tiszteletét 21:00-tól. Az Ana Cristina Leonte ének, Ciprian Pop gitár es Sorin Romanescu gitár alkotta trió klasszikus dzsesszdalok feldolgozásaiból állította össze repertoárját. A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várnak.

Szasza

A Jungle Club szombati bulija leginkább a hölgyeket szólítja meg, amint az a nevéből is kiderül: Ladies Night. A 18 éve feletti hölgyeket 22 és 24 óra között ingyen italokkal várják az amúgy ingyenes buliba, de természetesen az urak is bátran mehetnek. Még egy lehetőség kínálkozik a bulizni vágyóknak, méghozzá a Park étteremben, ahol DJ Vasi tart házibulit.

Múlt heti bulifotók: Valami buli, Jungle péntek, Jungle szombat

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."