Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 45. hét

Rettentő mennyiségű buliról tudunk beszámolni erre a hétvégére, így aki sok mindent akar látni, annak jó lesz felkötni a gatyáját.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. november 11., 20:06
2 hozzászólás. 

Gyorsan írjuk, mert késésben vagyunk, csütörtök estére is akad néhány különlegesség: a Park étterembe Alapi István, az Edda gitárosa érkezik, ahol saját zenekarával és a Defenderrel adnak rock-showt 21 órától, ezt pedig mindössze 8 lejért mi is megnézhetjük.

Szasza

A lágyabb stílusok kedvelőinek ajánljuk a G. Cafét, ahol a Tóth Sándor Quintet dzsesszkoncertjét követhetjük figyelemmel, ez szintén 21 órától kezdődik, méghozzá ingyen. Persze ha már koncertezünk, akkor nem árt utána bulizni is egyet, erre adódik alkalom az UFF nagytermében, ahol a Dögisek tartják gólyabáljukat, utána meg a bulit, ugyanott.

Szasza

Péntekre is beesik még egy gólyabál, a Refi kilencedikeseinek harcával lejár az utolsó líceum is, így jöhet majd a városi összecsapás jövő héten. A refisek este héttől kezdenek, viszont van még választék: a Retroban Latino hétvégét tartanak Levivel, ami annyit tesz, hogy a tequilát 2.90 RONért mérik, kapunk ajándék nacho tortilla chipset, valamint mexikói ételkülönlegességekre is lehet számítani. A belépés egyébként díjtalan.

Szasza

A G. Pub ismét egy Valami bulinak ad helyet, ami most a Mashed Up 2 címet viseli és továbbra is a drum&bass, electronical, dubstep, old school hip-hop, electro swing és alternatív rock stílusokból kapunk a nyakunkba, ha ide megyünk.

Szasza

A Mokka kávéházban Cári Tibor koncertezik Strings and Piano címen, őt Dénes Csongor és Dénes Anna hegedűn, Sófalvi Emese brácsán, Szász Attila pedig csellón követi.

Szasza

Még két koncert van péntekre, ezek viszont egy helyen, a Thunder Rock Clubban lesznek: az Impera és a Black Diamond lépnek fel. Előbbi gothic-rock zenével várja a közönséget, akik idén tavasszal tiszteletüket tették az Independent Eagles homoródfürdői motoros találkozóján, minden bizonnyal ismerik őket. A Black Diamondot nem nagyon kell bemutatni, ugyanis ők már évek óta kemény magnak számítanak az Erdélyi rock zenekarok között. Többször felléptek a Székelyföldi Rockmaratonon és közel egy éve, hogy a TRC-ben is zúztak, mint meghívott zenekar. Aki egy jót bulizna egy kis hard rock/heavy metál zenére, annak ott a helye.

Szasza

Aztán ha nem szeretnénk eltávolodni a megszokott kerékvágástól, akkor továbbra is ajánlani tudjuk a Park éttermet és a Kusmó bulit, vagy a szomszédos Jungle Clubot, ahol DJ Sümecz Hit Clubbing Session bulijának legújabb kiadására lehet benevezni.

Szasza

Szombaton a Retro pub folytatja a latino hétvégét a pénteken is érvényes akciókkal, a Mokka kávéházban pedig Tóth Árpi lesz a hangulatgazda, vele lehet egészen hajnalig bulizni.

Szasza

A Thunder Rock Club ismét két koncertre várja a fémzene rajongóit, szombaton a Barock és a Nemo Nightwish Tribute Band zenekarok teszik tiszteletüket a klubban. A Barock egy hajdúszoboszlói fiatalokból álló zenekar, akik a heavy metal elkötelezettjei. Programjuk nagy része feldolgozásokból áll, de aki szeretne élőben hallani egy Sabaton, Hammerfall, Stratovarius, vagy éppen Gamma Ray dalt, annak kötelező ott lenni. A Nemo egy debreceni Nightwish tribute zenekar, melynek története 2007 februárjáig nyúlik vissza, amikor is a helyi zeneiskolába, a Rocksuliba járó pár fiatal elvállalta, hogy alkalmi formációjukkal előadnak egy Nightwish számot a hagyományosan megrendezett félévzáró koncerten a Lovardában. Már a legelső próbán működött "a kémia", és az előadás is meglepően pozitív visszhangúra sikeredett, ezért úgy döntöttek, hosszú távon is együtt maradnak, így megalakult a "Nightwish Project".

Szasza

Ugyanezen az estén a Park étteremben egy érdekes kezdeményezésnek lehetünk részesei, ugyanis DJ Vasi egy manapság nagyon népszerű tehetségkutató műsor sikerét lovagolja meg és szombati bulijára az X Faktor legjobb dalaiból válogat a bulira. Persze az elektronikus zene kedvelői sem maradnak DJ Barneey Satur8 Nights bulija nélkül, ami szokás szerint a Jungle Clubban lesz megtalálható.

címkék: buli bulikorkep

2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
pirateee
2010-11-11 20:56:46
Csak szolok, h a plakaton is ugy van h a refi golyabal utan az Uff nagyteremben es az Irben lesz a buli :)
avatar
DjRoca
2010-11-12 12:16:19
Csak szolok hogy Székelyszentléleke is nagy BULEE lesz :) Részletek ITT

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."