Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 47. hét

VIP részleget nyit kétnapos bulival a Jungle Club, dzsessz koncert lesz a Kalaposban, valamint klasszikus rock a Thunderben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. november 25., 14:09
0 hozzászólás. 

Továbbra is szünetel a csütörtöki buli a Park étteremben, így az éjszakai életet élők péntekre készüljenek, amikor többek között a Jungle Club kétnapos bulija is indul. Új, VIP részleget nyit a klub, a pénteki bulin DJ Sümecz lesz a hangulatgazda. A szomszédos Park étteremben természetesen nem marad el a Kusmó buli sem, míg a Thunder Rock Clubban retro rockzenével várják a közönséget.

Szasza

Szombaton újabb dzsesszkoncertnek ad otthont a Kalapos kávézó. Az Aylin Cadir ének, Toma Dimitriu zongora, Michael Acker basszus alkotta trió nemrég alakult a fővárosban, de mindannyian kipróbálták már magukat számtalan formációban és műfajban. A török felmenőkkel is büszkélkedő, gyönyörű Aylin Cadir például az éneklés mellett színésznő is, számtalan színházi előadás szereplője, 2007 márciusától pedig az ország egyik legnagyobb kereskedelmi tévécsatornáján sugárzott Lépéselőny című sorozatban is játszott. A koncertre a belépés természetesen díjtalan.

Szasza

Közben a Thunder Rock Clubban a Bermuda Rock Band lép fel, őket pedig az Elendil követi. Előbbi pécsi formáció, klasszikus rockot és metált játszanak és már 30 saját számmal büszkélkedhetnek. Az Elendil egy fiatal marosvásárhelyi zenekar és néhány saját szám mellett rengeteg Nigtwish feldolgozást és pár meglepetést is hallani lehet tőlük.

Szasza

A Jungle Clubban folytatódik a VIP szekció nyitóbulija, 27-én éjjel DJ Barneey lesz a házigazda egy újabb Satur8 Nights bulin. Eközben a Park étteremben DJ Vasi invitálja házibulira a közönséget, a G. Caféban pedig ismét Tóth Árpi táncoltatja meg a nagyérdeműt.

A hétvégén egyébként szezonnyitó buli van a Madarasi Hargitán is, többek között a 21 Gram Menedékházban, így akinek kedve van, ide is benézhet.

Múlt heti bulifotók: Jungle péntek, Jungle szombat, Városi gólyabuli

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."