Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 50. hét FRISSÍTVE

Ünnepel az Orpheusz, videó-diszkót indít Golyó, a Thunder Rock Clubban pedig tribute zenekarok koncerteznek.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. december 16., 16:31
0 hozzászólás. 

Szasza

Csütörtökön koncerttel kezdődik a hétvége, méghozzá az Orpheusz 14. születésnapi bulijával a Jungle Clubban, ahol ingyen pólók és vendégzenészek várják a közönséget 21 órától - további részletek erre. A koncertet Golyó megújult Retro bulija követi: újdonság a buliban, hogy igazi Videó Diszkóra számíthatunk, valamint az első 100 vendég ajándék sörben részesül.

Szasza

Péntekre nem jut egy koncert sem, de három buliból is választhatnak az éjszakai élet kedvelői: a Park étteremben szokás szerint Kusmó felel a hangulatért, a Jungle Clubban DJ Sümecz Hit Clubbing Session bulija esedékes, míg a Thunder Rock Clubban egy újabb Ret-Rock bulira kerül sor.

Szasza

Szombaton már jóval nagyobb a választék, koncertből mindjárt három is van: a G. Caféban a Monyó Project zenél, így egy újabb lehetőség adódik mindazoknak, akik nem ismerik Cold Rock című albumjukat, hogy belehallgassanak élőben is. A koncertet buli követi, ahol a zenéért Katona Zoltán, vagyis Kutya felel.

Szasza

A Thunder Rock Clubban a tribute zenekaroké az éjszaka, a metal zene kedvelői két legenda legnagyobb számait hallhatják: elsőként a Szepultúra lép színpadra, akik – amint az nevükből is kiderül – a Sepultura dalait játsszák. Őket a Slayer Tribute Band követi – a belépő a két koncertre mindössze 10 RON, kezdési időpont 22 óra.

Szasza

A Jungle Clubban Singles Party néven fut a szombat esti buli, a rezidens DJ továbbra is Barneey. A szomszédos Park étteremben sem változik semmi, DJ Vasival házibulizhatunk.

Szasza

A Valami Team a változatosság kedvéért az Elit bárban tart bulit. Zenei szempontból minimal technora, drum and bassre, breakbeatre, elektrora és a legjobb partyzenékre számíthatunk.

Szasza

A Mokkában is buli lesz, méghozzá a 18-as szám jegyében, ugyanis a 18 évesek 18 százalék kedvezménben részesülnek. Asztalt érdemes foglalni előre, ezért a 0735-212121-es kell tárcsázni.

Frissítés: A Szleng Kávézóban Jägermeister-estet tartanak, ami annyit fed, hogy akciósan árulják az "agancsos kólát", valamint ha veszünk belőle 4 centet, akkor azzal már sorsjegy is jár, nyerhetünk kulcstartót, nyakláncot, poharat és egyéb apróságokat.

Múlt heti bulifotók: Jungle péntek, Jungle szombat, Valami buli, DJ Pozsi - G. Café

címkék: buli koncert

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."