Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 2. hét FRISSÍTVE

Diákegyüttesek koncertjeivel, a néhány szokásos és egy ritkábban jelentkező Tea Pub bulival várja a tömegeket Udvarhely éjszakai élete.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. január 13., 14:35
0 hozzászólás. 

Csütörtökre időzíti már jó ideje retró buliját Golyó, és ez most sem lesz másként: a Park étteremben az elmúlt 30 év legnagyobb slágereiből válogat a lemezlovas, aki egészen hajnalig felügyeli a jó hangulatot.

Pénteken számolhatunk a három, jól bejáratott bulival : a Park étteremben Kusmó kínál zenei vegyesfelvágottat, a szomszédos Jungle Clubban pedig a rezidens DJ Sümecz egy újabb Hit Clubbing Session bulira várja az elektronikus zene rajongóit. Teljesen más stílust képvisel a Thunder Rock Club, ahol most a régi idők rockzenéjéből hallhatunk válogatást.

Szasza

Ezeken kívül a Tea Pubba is várják a fiatalokat, ahol először is két koncertet lehet meghallgatni: a Dead Smilet és a Face Today diákbandákat már ismerhetjük az Ifisztár tehetségkutatóról is többek között. Ők 21 órától kezdenek, majd a két koncert után, 23 órától egy fergeteges Valami buli következik napjaink slágereivel. A belépés a koncertekre és a bulira is ingyenes.

Szasza

Szombatra egy koncert is kerül, a G. Café ad otthont egy – újabb – Monyó lemezbemutató koncertnek 21 órától, így már biztosan nem akad kocsmába járó, aki ne hallott volna a Cold Rock című albumról. Aztán az estét folytathatjuk a Park étteremben, vagy a Jungle Clubban is, előbbi helyszínen Vasi házibuliján, míg utóbbin ismét elektronikus zene vár DJ Barneeytól.

Szasza

Persze a TRC is mindenkit szeretettel vár egy újabb, zúzós szombati rockestre, valamint ismét lesz buli a Mokka kávéházban is - itt most Tóth Árpi a DJ.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek, Jungle Club szombat


címkék: buli bulikorkep monyo

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."