Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 3. hét

A klasszikus rockzene kedvelői számára tartogat egy kiváló koncertet ez a hétvége, a buliba járók közül pedig a hölgyeknek kedvez a Jungle Club.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. január 20., 17:51
0 hozzászólás. 

Ismét retro bulira vár mindenkit Golyó csütörtökön este a Jungle Clubba – ha szeretnél az elmúlt 30 év legjobb slágereire bulizni, akkor mindenképp ez lesz a hétvége eseménye számodra is.

Szasza

Pénteken ismét városunkba látogat az egyik legjobb Deep Purple tribute zenekar, a Cry Free. A csapat zenei koncepciója -a kezdetektől fogva- a kellő tisztelettel és zenei alázattal megközelített, minél hitelesebb reprodukció, fenntartva az egyéni átdolgozás lehetőségét, ahol lehet és érdemes. Igen nagy szerephez jut a koncerteken az improvizáció is, csakúgy, mint az ihlető Deep Purple esetében. A repertoár a nagy klasszikusokon kívül számos érdekességet is tartalmaz, és a zenekar teljes -43 éves- munkásságából válogat.

Szasza

Az együttes tavaly május elsején adott fergeteges bulit az udvarhelyi rockbarlangban, múlt hét végén 15 éves születésnapi koncertjüket tartották Budapesten. Ehhez hasonlóan, a mostani koncerten, a Thunder Rock Clubban is fognak meglepetésekkel szolgálni: olyan dalokat is játszanak majd, amiket a zenekar tagjai nagyon szeretnek, de azok nem Deep Purple szerzemények.

Szintén pénteki program DJ Sümecz Hit Clubbing Session bulija a Jungle Clubban, valamint a Kusmó buli a Park étteremben.

Szasza

Szombaton a Jungle Club áll elő egy kis különlegességgel, ugyanis folytatják a tavaly útjára indított Ladies Night – a tervek szerint havonta megrendezésre kerülő – bulisorozatot, mellyel nem csak Hölgy vendégeiket akarják elcsábítani. Egy igazán jó buli nem csak a zenéről, vagy a környezetről szól, hanem a jó társaságról és a hangulatról is. Ezért amikor részese leszel a Ladies Night Party-nak, akkor érzed igazán, hogy a legjobb társaság nem más, mint Udvarhely és környékének legkívánatosabb Hölgyei... És a legjobb akkor lesz a hangulat, amikor a Hölgyeket a Jungle Club meghívja korlátlan mennyiségű italra. Este 10-től egészen éjjel 12 óráig a Hölgyek korlátlanul fogyaszthatnak gin-tonicot, tequilat, valamint vodka-narancsot, az uraknak pedig az elbűvölő kiszolgáló lányok kedveskednek meglepetésekkel.

Szasza

Természetesen nem csak a Jungle Club várja vendégeit, hanem a Park étterem is, ahol egy újabb házibulin felel a zenéért DJ Vasi, valamint a Mokkában és a Thunder Rock Clubban is buli lesz: előbbi helyen zenét ígérnek „amíg a fül elhall", míg a TRC-ben a fémzene kedvelői rázhatják hajnalig egy újabb rockesten.

Szasza

A G. Café is bulit tart szombaton, a DJ Tóth Árpád lesz, a jó hangulat pedig garantált, mint általában.

Múlt heti bulifotók: Jungle péntek, Jungle szombat



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."