Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 4. hét

Két koncert egy zenekartól és egy magyarországi DJ fellépése a hétvége legkiemelkedőbb programjai, valamint újra lesz az Elit bárban is buli.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. január 27., 20:15
0 hozzászólás. 

Persze mindezek előtt már csütörtök este is nekivághatunk az éjszakának, főként a retro zene kedvelői, ugyanis most sem marad el Golyó retro bulija a Jungle Clubban, ahol az elmúlt 30 éve legjobb slágereivel, valamint ital akciókkal is várnak.

Szasza

Pénteken a szokásos Kusmó buli és a Thunder Rock Clubban rendezett ret-rock buli mellett egy különlegesebb esemény helyszíne lesz a Jungle Club, ahol American Friday címmel tartanak bulit. Amitől más lesz ez mint az eddigiek, az a pom-pom lányok fellépése, valamint egyéb meglepetésekre is számíthatunk. A belépő 10 RON, a hangulatfelelős DJ Sümecz.

Szasza

Szombaton a Thunder Rock Clubban koncertezik a magyarországi Pigs Might Fly metál- és progresszív zenét játszó banda. Ők 2006-ban alakultak, az alapító (és egyben jelenlegi) tagok: Baky András (dobok), Gusztav Ibanez Wágner (gitár), Sándor Attila (vokál), Szűcs Sándor (basszusgitár) és Tóth Róbert (gitár). A zenekar számírási szokásai hamar rávilágítottak arra a tényre, hogy a csapat igyekszik több stílusból építkezni, és hogy a tagok különböző ízlésvilága tökéletesen megfér egymás mellett.

Szasza

Az este érdekessége, hogy 22 órától előbb a zenekar saját számaiból ad koncertet, majd néhány zenész cseréje után Deftones számok feldolgozását hallhatják a jelenlevők. Kezdési időpont 22 óra, belépő 10 RON.

Szasza

Kis kihagyás után ismét lesz buli a Függetlenség sugárút 16/a szám alatt található Elit bárban is, ahol a Valami team felel a hangulatért. Az ingyenes bulin napjaink legjobb partyzenéire lehet rázni. Ízelítőt kaphatunk a hip-hop, dnb, breakbeat és electronical stílusok legjavából. Kezdés 23 órakor.

Szasza

A G. Caféba vendégzenész érkezik, DJ Mentha, vagyis Varga Levente. Ő már több romániai és magyarországi elektronikus zenei eseményen fellépett, valamint a Frenák Pál Compagnie magyar-francia, kortárs tánctársulat programmenedzsere is. A Szent Imre utcai kávézóban tartott bulijának címe: Noevent.

Szasza

Aztán a Mokka Kávéházban sem marad el a lassan már megszokottá vált szombati buli, ahol most Tóth Árpi keveri a zenét. Asztalfoglalás a 0735-212121-es telefonszámon. Persze a Jungle Clubban is lesz buli DJ Barneeyval, most épp Skyy Vodka Party címen.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek, Jungle Club szombat

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Aztán a Mokka Kávéházban sem marad el a lassan már megszokottá vált szombati buli, ahol most Tóth Árpi keveri a zenét. Asztalfoglalás a 0735-212121-es telefonszámon.

 

Múlt heti bulifotók:

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0mm 5.4pt 0mm 5.4pt; mso-para-margin:0mm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Aztán a Mokka Kávéházban sem marad el a lassan már megszokottá vált szombati buli, ahol most Tóth Árpi keveri a zenét. Asztalfoglalás a 0735-212121-es telefonszámon.

 

Múlt heti bulifotók:



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."