Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 6. hét

Mozgalmas hétvégének nézünk elébe, koncertek és vendég DJ-k teszik színessé a kínálatot, valamint születésnapját ünnepli a Tea Pub.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. február 10., 13:15
0 hozzászólás. 

Csütörtökre most sem készül egyik szórakozóhely sem különleges attrakcióval, de a szokásos retro bulit megtaláljuk a Park étteremben, továbbra is Golyó vezényletével.

Szasza

Pénteken már jóval nagyobb a választék: a jól bejáratott, Park étteremben megrendezett Kusmó buli közvetlen szomszédságában, a Jungle Clubban egy vendég érkezik. A brassói DJ Dark szórakoztatja a közönséget, előtte azonban DJ Sümecz és DJ Littasi izzítják a hangulatot.

Szasza

Az UFF nagytermében dupla szülinapot ünnepelnek, 11 éves lesz ugyanis a Tea Pub, és 4 éves a Valami buli, amit most két DJ (Messino és Ribo), egy MC (Jaxy) és egy VJ (a Tündérgroundból ismert Lamaskier) felügyel, így garantált lesz a szórakozás.

Szasza

A G. Café is egy vendéget köszönthet, aki sokak számára ismerős lehet, hiszen a budapesti DJ Pozsi nemrég járt a Szentimre utcai kávézóban – akinek akkor bejött a stílus, az most is jó bulira számíthat.

Szasza

Ugyanakkor a Szlengben DJ Python válogat az elektronikus zene legjavából – ő másnap, azaz szombaton is visszatér, amikor már Valentin-napi bulit tart. Szintén szombaton és ugyancsak Valentin-napi buli néven lesz party a Jungle Clubban is, ahol a párokat meglepetés ajándékokkal várják, valamint az első 30 lánynak ajándék koktélt osztanak.

Szasza

Szombaton esedékes DJ Vasi házibulija is a Park étteremben, valamint egy újabb dupla-koncert a Thunder Rock Clubban. Itt ezen a hétvégén a Doghitters és a Sheol lép fel. Az előbbi banda Székesfehérvárról érkezik és hardcoret, valamint metalt játszik. A Sheol egy öttagú aradi együttes és a death metal műfajában jeleskedik.

Szasza

Aztán ha még mindig nem lenne elég, akkor betérhetünk a Mokkába is, ahol az eddigi szokásokhoz híven most egy újabb Tóth Árpi buli következik: a szivárványos plakáthoz hasonlóan sokszínű zenei kínálat tartozik.

Szasza

Időközben újra megnyílt a G alsó része, ami most már G Music Pub néven üzemel. Ennek apropóján itt is újra lesz buli a Valami team szervezésében, akik ismét alternatív rockot, hip-hopot, breakbeatet, drum & bass-t és elektronikus zenét ígérnek.

SzaszaÚjdonságként a Mokka kávéház vasárnap sem hagyja unatkozni a zeneszerető közönséget. Teszi ezt három héten keresztül, ugyanis egy koncertsorozattal jelentkeznek, melynek első állomásaként a Cover'n Cover kéttagú formáció lép fel.

Szasza

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek, Jungle Club szombat


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."