Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 9. hét

Férfi sztriptíztől táncházon keresztül metal koncertig mindenféle megtalálható a hétvégi buli kínálatban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. március 03., 14:30
0 hozzászólás. 

Bár most csütörtökön Golyót és retro buliját hiányolnunk kell (igaz csak egy hétig, hiszen jövő héten az Irish Pubban megtaláljuk), de ha szórakozni támadna kedvünk, és netán még a népzenét is szeretjük, akkor irány a G Music Pub, ahol a Keleti Szél Szabadcsapat húzza a talpalávalót.

Szasza

Pénteken sem halkul el az alsó G, más stílusban, de ismét bulit rendeznek, a házigazda Tóth Árpi.

Szasza

Természetesen az elektronikus zene kedvelői is megkapják adagjukat, ezért a Jungle Clubba tessék fáradni, ahol DJ Sümecz keveri a zenét, míg a szomszédos Park étteremben egy újabb Kusmó bulin lehet rázni, a kemény zene barátai pedig a Thunder Rock Clubba mehetnek rockestre.

Szasza

Szombaton három koncert is lesz: a G. Caféban egy helyi, és igencsak közismert zenekar lép fel. A Monyo Projectet valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen Cold Rock albumjukkal a legtöbb székelyudvarhelyi kocsmában koncerteztek már, most ismét a Szentimre utcai kávézóban találkozhatunk velük.

Szasza

A Thunder Rock Club újból két fellépőt hoz, most a szegedi Variola, leginkább darkos vonalon mozgó metalzenekar nyitja az estét, majd őket követi a Sonic Temple, akik a legendás The Cult dalait adják elő.

Szasza

A Jungle Club ismét a hölgyeknek rendez bulit, most ráadásul az első két órában (21 és 23 óra között) csak ők léphetnek be a klubba. Férfi sztriptíz lesz a szombati menü, amire elővételben 5 lejjel olcsóbban, azaz 15 lejért lehet jegyet vásárolni a Park étteremben és a Mr. Music zeneboltban. 23 óra után már a férfiak is bebocsáttatnak, innentől DJ Barneey vezényli a bulit.

Szasza

Közben a Park étteremben DJ Vasi tart házibulit régi és új slágerekkel vegyesen, a G Music Pubban pedig Szász Csaba keveri a zenét, ami főleg retro rockzene lesz, de belefér majd P. Mobiltól a blues slágereken át az AC/DC-ig bármi, ami tetszik a közönségnek.

Múlt heti bulifotók: Valami buli, Jungle Club péntek, Jungle Club szombat

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."