Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 11. hét

Ismét karaoke estet szervezünk, valamint három koncerttel is lehet számolni a hétvégén a szokásos bulik mellett.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. március 17., 15:02
0 hozzászólás. 

Újból üzemel az Irish Pub, a múlt heti nyitó buli után most csütörtökön ismét Golyó invitálja a táncparkettre a közönséget – a retro slágerek rajongóinak kötelező program.

Szasza

Pénteken Szász Csaba lesz a zenei felelőse a G Music Pub bulijának, így leginkább a klasszikus rockzene világából kaphatunk ízelítőt. Az Irish Pubban a hétvége első napján Vodka KO party címmel rendeznek bulit, ami annyit tesz, hogy a hölgyek 23 óráig ingyenesen fogyaszthatnak vodkát. Asztalt a 0752-675.402-es számon lehet foglalni, a DJ Dolga Zsolt lesz.

Szasza

A Jungle Clubban Pepita party lesz, ide az urakat fekete, a hölgyeket pedig fehér öltözetben várják. A szomszédos Park étteremben Kusmó buli lesz a megszokott menetrend szerint, míg a Thunder Rock Clubban rockesten lehet csápolni.

Szasza

Az UFF nagytermében 19 órától kezdődik a Torent táncverseny, ezt pedig Valami buli követi a Tea Pubban - a két rendezvényre a beugró 8 lej.

Szombaton ismét karaoke estre hívjuk minden kedves olvasónkat a G Music Pubba, ahol mindenkiből lehet sztár.

Szasza

Az Irish Pub szombaton is várja vendégeit, DJ Szolgi vezényli a bulit, ahol a pénteki vodkás akció még érvényben lesz. A Jungle Clubban ismét ideje egy újabb Ladies Night bulinak DJ Barneeyval, ahol a szokásos havi akciók élnek hölgyek számára.

Szasza

Koncertekből sem lesz hiány most: a G. Caféban egy jól ismert fellépőt köszönthetünk, ugyanis Tóth Kati érkezik Marosvásárhelyről.

Szasza

A Thunder Rock Clubban ismét két zenekar lép színpadra, ám némi újítással, ami miatt valószínűleg senki sem fog sírni, ugyanis a belépés ingyenes. Elsőként a Hardware lép fel, akik olyan neves zenekarok slágereit játsszák majd, mint a Beatrice Nagyvárosi Farkasa, Ozzy Osbourne Mama I'm Coming Home című dala, vagy az Ace of Spades a Motörheadtől. A zenekar tagjai Priskin Péter (basszusgitár, ének), Priskin Gábor (szólógitár, ének) és Barna István (dob, vokál).

Őket a brassói Arzenál követi, akik nemzeti rockot, hard rockot és melodic rockot játszanak.

Múlt heti bulifotók: Irish csütörtök, Jungle Club péntek, Jungle Club szombat

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."