Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 12. hét

Két koncert, egy gitárest, szépségverseny eredményhirdetés, Prima Rádió buli és még sok minden más jut a tizenkettedik hétvégére.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. március 24., 14:47
0 hozzászólás. 

Újabb akciót szervez erre a hétvégére az Irish Pub: most whiskeyt kínálnak a bulikon, méghozzá mindhárom napon, az első száz vendégnek. Csütörtökön az italozás mellé Golyó keveri a zenét, méghozzá a retro legjavát.

Szasza

Pénteken a Jungle Clubban egy sokak által várt esemény következik, ugyanis a fergeteges buli mellett most jelentik be a Miss Jungle szépségverseny győzteseit, vagyis a tíz legszebbnek választott lányt. A beugró 7 lej, ezért cserébe innivaló is jár.

Szasza

A Park étteremben szokás szerint Kusmó buli lesz, az Irish Pubban pedig ismét Dolga Zsolt a soros zenei felügyelő, aki a retro dallamok mellé néhány újabb slágert is csempész.

Néhány házzal odébb, pontosabban a Kossuth utcai Thunder Rock Clubban akusztikus gitárestre hívják az érdeklődőket. Itt Szigyi pengeti a húrokat, utána pedig a buli sem marad el.

Szasza

A G Music Pubban a Príma Rádiósok tartanak bulit, de természetesen nem csak maguknak, bárki csatlakozhat.

Szombaton az egyedülállóknak biztosít kiemelt ismerkedési lehetőséget a Jungle Club: a Singles Partyn DJ Barneey felel a zenéért, a hangulat alapozása érdekében pedig welcome drinkkel várják az érkezőket.

Szasza

A Park étteremben nem maradhat el DJ Vasi házibulija, ahogy az Irish Pubban is sor kerül a DJ Szolgi által vezényelt partira – itt napjaink legjobb slágerei lesznek terítéken, míg a Mokkában ismét Tóth Árpi felel a hangulatért.

Szasza

A Thunder Rock Clubban újból dupla koncert lesz, ezúttal a Watch My Dying és a Conan's First Date zenekarokat köszönthetjük a színpadon. A WMD nem először jár a rockbarlangban, és sokaknak talán nem is kell bemutatni: 1999 májusában Esztergom környéki srácokból alakult, akik olyan zenét akartak játszani, amely vegyíti a durva death/thrash metalt technikás elemekkel és ugyanakkor látványos színpadi megjelenéssel párosul. Négyen alkotják a bandát: Veres Gábor (ének), Eszenyi Imre (basszusgitár), Bori Sándor (gitár) és Garcia Dávid (dob).

Szasza

Utánuk a Conan's First Date következik, a zenekar 2008-ban alakult Szentendre városában. A CFD föld alá hangolt metalja rengeteg hatásból táplálkozik, mely egy fogós, dinamikus, modern, ugyanakkor durva, és a műfaj hagyományait tisztelő elegyben testesül meg. Death és thrash elemek ugyanúgy megtalálhatóak a CFD zenéjében, mint déli, stoner hangulatok, vagy pszichedelikus hatások. A koncertekre most is ingyenes a belépés, így a stílus kedvelői számára nincs kifogás, a jelenlét kötelező.

Szasza

Aztán ha nem érnénk be az eddig felsoroltakkal, akkor érdemes a G Music Pub felé venni az irányt, ahol Szász Csaba zenei felügyelete mellett egy újabb retro-rock bulin lehet rázni.

Múlt heti bulifotók: Irish Pub csütörtök, Jungle Club péntek, Jungle Club szombat

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."