Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 13. hét

Egy eléggé vérszegény pénteki nappal, de bulikkal teletömött szombattal vár minden éjszakázóra a mostani hétvége.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. március 31., 17:35
0 hozzászólás. 

A heti buliprogramot már szerdán elkezdte az Irish Pub, ahol egy régi bulit, a Somer Discot elevenítik fel, ráadásul ezentúl minden héten lesz buli, ahol különböző italakciókkal várják a betérőket. Persze a csütörtöki hepaj sem marad el, Golyó továbbra is retro zenével szórakoztatja közönségét.

Szasza

Pénteken is folyatják az Irishban, ekkor Dolga Zsolt a soros, aki némi modernebb hangzást is kever a régebbi, oldies típusú zenék közé. Persze nem marad el a keményebb zene rajongói számára rendezett rockest sem a Thunder Rock Clubban, valamint szokás szerint most is lesz Kusmó buli a Park étteremben.

Szasza

A Jungle Club buliszervezőinek nem gurult el a gyógyszere a plakát készítésekor, csak úgymond méltó módon ünneplik a bolondok napját, Dili bulit szerveznek (megjegyzés: a képen szereplő öltözet viselete egyáltalán nem kötelező, sőt, ellenjavallott).

Persze nem csak az elektronikus és rock/metal műfajok rajongóinak jut választék, hiszen a G Music Pubban Tóth Árpi áll a keverőpult mögött, az előbbiektől teljesen eltérő hangzásokat hozva a buliba.

Szombaton gyakorlatilag mindenhol lesz buli, ahol máskor is szokott, sőt, koncertekből is akad néhány. A Thunder Rock Clubban a magyarországi Sense of Silence és a szászrégeni Empty Dreams lép fel, ingyenes koncerten. Előbbi altero-goth zenét játszík, míg az utóbbi banda gothic, metal és progressive elemeket vegyít muzsikájában.

Szasza

A Jungle Clubban egy újabb Satur8 Nights bulira kerül sor DJ Barneey vezényletével, míg a szomszédos Park étteremben DJ Vasival lesz házibuli, az Irish Pubban pedig DJ Szolgi napjaink legjobb slágereiből kínál ízelítőt.

Szasza

A G Music Pubban ismét Valami bulit szerveznek az itt megszokott vegyes zenei felhozatallal, a Mokkában pedig hétvégi turnéja második állomására érkezik Tóth Árpi – ha az ő buliját választanánk, akkor nem panaszkodhatunk, hogy nincs alkalom eljutni rá.

Szasza

A G. Caféban az alternatív zenei hangzásoknak engednek teret a szombati bulin, ahol Kutya keveri a zenét.

Képeslap a semmiből... címmel erdélyi turné keretében lírai koncertre kerül sor szombaton 21. órától a Kalapos Kávézóban. Kovács András Ferenc Jack Kole Daloskönye című kötetének verseiből állított össze egy előadásra valót a P.U.L.B. (Próba Után Lacikánál Borozunk) elnevezésű sepsiszentgyörgyi zenekar. A zenekar tagjai Márton Lóránt (ének, gitár), Tinca Teddy (gitár), Tóth László (basszusgitár, ének), Éltes Áron (fúvós hangszerek, ének), valamint Csurulya Árpád (dobok). Az előadás dramaturgja Klarik Attila.

A zenekar első lírai koncertjének célja: körút, nem koponyánk körüli, hanem azon kívüli, tudatos önkívületi állapotunkon paradoxonában is túlmutató útja mindannyiunknak. Ott lapul ebben az útban kisebbségi létünk, feleszmélésünk, nekirugaszkodásunk, lázadó és belenyugvó énünk, megannyi identitásunk, sikerünk és kudarcunk. A belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várnak.

Múlt heti bulifotók: Jungle péntek, Jungle szombat

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."