Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 15. hét

Amiért rossz az idő, még nem jelenti azt, hogy otthon kell ülni. Szerencsére bőségesen akad szórakozási lehetőség ezen a hétvégén is.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. április 15., 07:03
0 hozzászólás. 

Pénteken a Jungle Club megfiatalít mindenkit, hiszen a buli neve High School party és ehhez hűen mindenki kisdiáknak érezheti magát. Na persze nem csak a cím miatt – a helyszínen lesz néhány táncos lány, akik iskolás ruhában osztogatnak nyalókát és fagylaltot.

buliplakatok

Három jól megszokott buli is felkerült a pénteki palettára: a Park étteremben Kusmó nyomogatja a play gombot, a Thunder Rock Clubban rockest a menü, az Irish Pubban pedig Dolga Zsolt válogat régi és új zenékből egyaránt.

buliplakatok

Ezzel még nem merül ki a pénteki kínálat, ugyanis a Tea Pubban is akad szórakozási lehetőség. A mashed UP3 nevű bulin napjaink legjobb partizenéit keverik.

Szombaton már jónéhány koncert is befigyel, mint például a Saffron-Bronx kettős a Thunder Rock Clubban. A Saffron öttagú csapata azzal a céllal alakult, hogy a Krokus együttes dalait ismertessék meg a közönséggel, így a svéd hard rock/heavy metal kedvelői semmiképp se hagyják ki az estét. A Bronx szintén öt főt számlál, hard rockot játszanak és nem New Yorkból, hanem Marosvásárhelyről érkeznek a rockbarlangba.

buliplakatok

A Kalaposban Gary Moore emlékkoncertet tartanak 21 órától, ahol az idén február 6-án elhunyt legendás rockgitáros legszebb dalait hallhatjuk. Az emlékzenekar tagjai: Molnár Endre Monyó (gitár), Kacsó Zoltán (gitár, ének), Péter Attila (basszusgitár) és Bálint Attila (dobok). Gary Moore játszott egyébként hard rockot, heavy metalt, megfordult jazz-rock formációkban, majd végül írt jó néhány blues orientált albumot. Az ír származású énekes-gitáros 17 évesen, a Skid Row-ban kezdte pályafutását a hatvanas évek végén. A zenekar 1971-es lemeze után önállóan dolgozott, majd 1976-ban csatlakozott az újra megalakult Colosseumhoz. Három lemezt készít ezzel a csapattal. 1979-ben, a Black Rose kedvéért társult a nevét híressé tevő Thin Lizzy-hez.

Gary Moore szólóalbumaival is nagy sikereket ért el. Sokan úgy tartották, hogy gitárjátéka révén olyan nagyságokkal együtt emlegethető, mint Jimi Hendrix, John Mayall és a szintén ír legenda, Rory Gallagher.

Nemes ügyet karol fel a G. Café, itt ugyanis a Téglagyári Megálló elektroakusztikus előadása a program. A segélykoncertet Köllői László, becenevén „Angyal" nevű embertársunk kemoterápiás kezelésének támogatására szervezik, így várnak mindenki, aki segíteni tud és akar. Ha valaki nem tud részt venni a koncerten, de támogatni szeretné Angyal felépülését, adományait szívesen fogadják a következő bankszámlákon: LEI – RO 18 BTRL 02701205R86465XX, FORINT – RO 59 RZBR 0000060013273102 RZBRROBU, EURO – RO 59 RZBR 0000060013273094 RZBRROBU.

buliplakatok

A Jungle Clubban ismét a facebook adja a buli témáját, ezt viszont most összekötik a havonta szervezett szingli bulival és egy akcióval: aki a legtöbb like jelet gyűjti össze a partyn, az kap egy 200 lejes, lefogyasztható utalványt. Közben a Park étteremben DJ Vasi szokásos szombat esti házibulija sem marad el.

buliplakatok

A G Music Pub felett a Valami team veszi át az uralmat, ők balkan és swing zenét ontanak a fülekbe, az Irish Pubban pedig DJ Szolgi napjaink legütősebb slágereit válogatja össze.

buliplakatok

Aztán a Mokka kávézóba is be lehet nézni, ahol kissé módosul a megszokott program: Mokka buli lesz, válogatott zenékkel, ameddig a fül elhall.

Múlt heti bulifotók: Hit the beat 3 (Tea Pub), Jungle Club péntek, Jungle Club szombat, küb_beat (G. Café), X-Faktor buli kedd

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."