Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 16. hét

Ötnapos most a hétvége, az éjszaka leple alatt bulizók is megtudhatják milyen az ünnepi hangulat húsvétkor.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. április 21., 17:19
0 hozzászólás. 

Kezdésnek a csütörtök esti egyetlen bulit tudjuk ajánlani, ez szokás szerint az Irish Pubban lesz, ahol ingyenes húsvéti partysorozatot tartanak. Ezt Golyó nyitja retro és oldies zenékkel – alapozásnak tökéletes.

buliplakatok_apr2223

Aztán pénteken már bővül a paletta, többek között rockest lesz a Thunder Rock Clubban, Dolga Zsolt régi és új zenéket mixel az Irish Pubban és nem marad el a Kusmó buli sem a Park étteremben.

buliplakatok_apr2223

Két helyszínen is kimondottan egyetemistáknak rendeznek bulit, de a név ne rettentsen el senkit, szabad a látogatás idősebbnek és fiatalabbnak egyaránt. Egyrészt a G Music Pub várja a különböző nagyvárosokból hazaérkező fiatalokat egy Valami egyetemista megabulival, ahol break, dnb, electro, dubstep, funky, balkan, oldschool, alternative és a legújabb bulizenék szerepelnek a kínálatban.

buliplakatok_apr2223

Nem halkul a Jungle Club sem: ez a másik egyetemista buli helyszíne, ahol DJ Sümecz a fő zenei felügyelő, de egy meglepetés lemezlovassal is szolgálnak. Meg aztán külön kedveskednek a diákseregnek, hiszen aki felmutatja diákigazolványát, az több üveg whiskeyt is nyerhet. A beugró mindössze 10 lej (ez lefogyasztható), ám a lányok ingyen mehetnek be.

buliplakatok_apr2223

További pénteki program a Tea Pub bulija, ahol 22 órától kezdődik az Electronic Boogie Night, DJ Ribo & Shema vezényletével.

buliplakatok_apr2223

Szombaton is folyatódik az Irish Pub bulisorozata, ekkor DJ Szolgi lesz a soros hangulatkeltő, a G. Caféban pedig latinos hangzások fűtik a teret - koncertet ad a Ritmo del Flamenco. A Fodor Réka (ének, tánc) és Gáspár Álmos (gitár) alkotta duó fellépése közben Márton Erika képzőművészeti kiállítását is szemügyre vehetjük, az élményt garantáltan fokozza.

buliplakatok_apr2223

Az Udvarhelyi Fiatal Fórum lemezbemutató koncertnek ad otthont. A Madd Gein Kacorkirály című albumát ismerhetjük meg, a fellépésen közreműködik Kira.ko és a Science of Fiction. A koncert után Open Mic az ajánlat – ez annyit tesz, hogy szabad a mikrofon, bárki bemutathatja, hogy milyen tökösen tud énekelni. Ezzel nincs vége az estének, az utolsó felvonás egy hajnalig tartó hiphop, oldschool, drum and bass, dubstep és funky buli Riboval és Shemaval.

buliplakatok_apr2223

A Thunder Rock Club triplázik ezen a szombaton, ugyanis három zenekar koncertezik a rockbarlangban: a Remorse a magyarországi thrash vonalat képviseli, a Wackor metalt és progresszív rockzenét játszik, míg a marosvásárhelyi Guillotine a heavy metal zenekarok sorát erősíti. 22 órára érdemes bekészíteni a füleket a háromszoros, ingyenes rock élményre.

buliplakatok_apr2223

A Jungle Clubban egy visszatérő bulié és a hölgyeké a főszerep, ugyanis ismét Ladies Nightot szerveznek, ahol jónéhány italakcióval járnak a szebbik nem kedvében.

buliplakatok_apr2223

A reggae és ska stíllusok kedvelőinek a G Music Pubban a helyük, ahol Tóth Árpi keveri a zenét.

buliplakatok_apr2223

Itt érne véget egy megszokott hétvége, de az Irish Pub vasárnap sem hagyja otthon punnyadni az embereket, hiszen ekkor is folytatják a húsvéti bulidömpinget. Ez kinyúlik hétfőre is, ám ekkor még két másik szórakozási lehetőség is akad.

buliplakatok_apr2223

22 órától az UFFnál lesz locsoló party a Valami Team szervezésében, ugyanezzel a címmel buli Norbival a G Music Pubban, míg a Jungle Clubban Nyuszi buli az ünnepi kiadás neve, így ha a kölni- és alkoholdús locsolás után van kedvünk az éjszakához, akkor semmi sem tart vissza.

Múlt heti bulifotók: Valami buli péntek, Jungle club péntek, Jungle club szombat

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."