Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 17. hét

Némileg szegényesebb a hétvégi felhozatal (a húsvéti dömping után legalábbis), ám cserébe ismét megénekeltetjük az alsó G vendégeit egy újabb karaoke esten.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. április 28., 20:03
0 hozzászólás. 

Bár nem akad tonnányi lehetőség szórakozni ezen a hétvégén, de csütörtökön a G Music Pub töri meg az egyhangúságot egy koncerttel: a pincekocsmában a Cold Music lép fel. Persze az Irish Pub is nyitva lesz, nem marad el az Oldies-Retro est DJ Golyó tálalásában.

buliplakatok_apr2830

Péntekre lehet melegíteni a hangszálakat, na meg némi előadókészség sem árt az újabb uh.ro Karaoke esten, aminek szokás szerint a G Music Pub ad otthont. Megijedni nem kell, csak énekelni – akár rosszul is, hiszen a tombola mindenkinek jár.

A Jungle Clubban a változatosság kedvéért nincs külön témája a pénteki bulinak, de DJ Sümecz Hit Clubbing Sessionje garantáltan nem lesz unalmas. Hasonlóan jó hangulatra lehet számítani az Irish Pubban is, ahol Dolga Zsolt felügyelete mellett régi és új klasszikusok is felcsendülnek.

buliplakatok_apr2830

Nem lesz hiány koncertben sem péntek este, hiszen a Park étterem teraszán városunk egyik legrégebbi zenekara, az Orpheusz zenél, előttük pedig a Még 5 Perc zenekar is koncertet ad. A Kusmó buli rajongóinak nem kell megijedniük, hiszen az zárja az estét (és kezdi a hajnalt).

A szombati koncertfelelős a Thunder Rock Club, ahol szokás szerint két tribute banda teszi tiszteletét: a székesfehérvári Red Religion a hasonló nevű Bad Religion dalait játssza, míg a Timebomb a Rancid zenekar punk-rock hangzását hozza el Udvarhelyre.

buliplakatok_apr2830

A Jungle Pubban Koktélparty a szombati menü - a jobbnál jobb italokból jut majd bőven mindenkinek, de nyilván a zenei háttér sem lesz elhanyagolható, ezt DJ Barneey biztosítja. Az Irish Pubban DJ Szolgi napjaink legütősebb slágereivel tölti meg a füleket, a G Music Pubban pedig Szász Csaba a rockzene hőskorának legkiemelkedőbb dalaival rázza fel a közönséget.

Az alsó G hétfőre is készül egy eseménnyel, ekkor ugyanis egy klasszikus gitárestre térhet be minden érdeklődő.

Múlt heti bulifotók: Irish Pub péntek, Jungle Club péntek, Jungle Club szombat, Jungle Club hétfő, Park étterem hétfő, Valami buli hétfő


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."