Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 18. hét

Igyekszünk újból gazdagítani a hétvégi bulifelhozatalt, most a Jungle Clubot szemeltük ki helyszínnek, a buli témája pedig egyeseknek akár ismerős is lehet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. május 05., 16:44
0 hozzászólás. 

Ismét két eseménnyel lendül be a hétvége, hiszen csütörtökön nem csak a jól megszokott Oldies-Retro buli vár ránk Golyóval az Irish Pubban, hanem egy koncertet is meghallgathatunk: a G Music Pubban a Cold Caffé lép színre és bűvöli el a füleket.

A péntek mondhatni a klasszikusok napja, de ne Beethoven szimfóniákra készüljünk, hanem megszokott bulikra. Ilyen DJ Sümecz Hit Clubbing Sessionje a Jungle Clubban és sokak kedvence, a Kusmó buli, aminek mi más is adhatna helyet, mint a Park étterem. További programok a zúzós rockest a Thunder Rock Clubban, régi és új zenék Dolga Zsolttól az Irish Pubban, valamint Udvarhely vándor DJ-je, Tóth Árpi most épp a G Music Pubban szórakoztatja közönségét.

buliplakatok_maj0607

Szombatra az uh.ro összeállt a Jungle Clubbal mint lovak az árnyékban és egy magyarhonban már népszerű, Kamionosok és kurvák címen futó bulit igyekszünk meghonosítani. A Hookers and Truckers buli amolyan beöltözős összeröffenés: a fiúkat leginkább kockásing-farmer-simléderes sapka, vagy hasonló kamionos öltözékben tudnánk elképzelni, a lányoknak pedig meghagyjuk a kreativitás örömét. Ha nem szakad ránk az ég és az eső, holnap 14 órakor egy party kamiont is indítunk, aki felszáll, az a szombati bulin számíthat egy ajándék italra.

buliplakatok_maj0607

Tóth Árpi szombaton sem pihen, a szomszédos Park étteremben pörgeti a lemezeket, míg az Irish Pubban DJ Szolgi napjaink legjobb slágereiből válogat.

buliplakatok_maj0607

Ismét dupla koncerttel jelentkezik a Thunder Rock Club: elsőként a magyarországi Ad Astra veszi át a színpad felett a hatalmat, tőlük progresszív thrasht és power metalt hallhatunk, majd jön a Stonedirt, akik metált kevernek southern rock-al és thrash elemekkel.

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."