Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 20. hét

A Diáknapok dömpingje után szegényesnek tűnhet a hétvégi felhozatal, de a megszokott programokra lehet számítani.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. május 19., 16:02
0 hozzászólás. 

A gyérebb program ellenére csütörtökön ismét három helyszín közül lehet választani: az Irish Pub folytatja a Csengő buli hagyományát és teszi ezt öt napon keresztül, ugyanis keddtől szombatig minden este várják a bulizókat, főként a frissen végzett sulisokat.

buliplakatok_maj1314

Hasonló a célközönsége a Jungle Clubnak is ezen a napon, ahol ugyanúgy Csengő buli a neve a programnak. De nem csak a diákoké a csütörtöki éjszaka, a G Music Pub ugyanis Retro partyt tart: az élőzenés bulin a Cold Caffé zenekar a házigazda, műsoron többek között Charlie, Sting, Republic, Demjén és Cserháti Zsuzsa számok.

buliplakatok_maj1314

Pénteken a Jungle Club a Vadmacskák éjszkáját tartja, ahol főként a hölgyeket pécézik ki: a leopárdmintás ruhában érkező lányok ajándék italt és 50 lejes lefogyasztható utalványt kapnak. DJ Sümecz buliján a legtöbb csókot gyűjtő lány ezen kívül egy üveg Jägermeistert nyerhet.

buliplakatok_maj2021

A G Music Pub az alteres hangzásnak ad teret, a hangulatgazda Tóth Árpád. Szintén nagy klasszikus a Kusmó buli is, amit továbbra is megtalálunk a szokásos helyszínen, vagyis a Park étteremben. A Thunder Rock Club zárva tart a hétvégén, de a rock-kedvelők kimehetnek Homoródfürdőre az Independent Eagles MC motoros találkozójára, ahol a rockbarlangosokkal is találkozhatnak.

buliplakatok_maj2021

Szombaton ismét koncert a G. Caféban, a Monyó Project újból a Cold Rock című albumát ismereti meg a közönséggel. Ha még akad aki nem ismerné a lemezt, annak ismét alkalma nyílik élőben hallani.

buliplakatok_maj2021

A Jungle Clubban a csábítások éjszkája a szombati. A lényeg röviden annyi, hogy három, különböző színű karszalag közül választhatnak a vendégek: a piros annyit jelent, „foglalt vagyok", a sárga szerint „hódíts meg", a zöld pedig annyit tesz, „mindenre nyitott vagyok". Válaszd a hozzád legközelebb állót és vesd bele magad az éjszakába. Hangulatgazda DJ Barneey.

buliplakatok_maj2021

Aztán ismét egy rockcsemege mindazoknak, akik inkább a városban maradnának: a G Music Pubba Szász Csaba a stílus legendáit hozza el egy újabb retrock bulin. Szinten szombati program DJ Vasi házibulija is, amit a Park étteremben talál meg az érdeklődő.

Múlt heti bulifotók: Irish Pub kedd, Jungle Club péntek, Jungle Club szombat


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."