Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 21. hét

Egyetlen koncert és néhány klasszikus buli jut a hétvégére – többek között egy újabb karaoke buli az uh.ro-val.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. május 26., 16:45
0 hozzászólás. 

A csütörtöki nap lehetőségei ismét leszűkültek, újból csak egy buli akad: az Irish Pub, tartva ígéretét, egész májusban Csengő bulit rendez, így most is, egész hétvégén. Csütörtökön nem áll le az ipar, a végzősöket pénteken és szombaton is várják – tombolni egészen hajnalig lehet.

buliplakatok_maj2728

Péntekre becsúszik többek között egy Valami buli, aminek most a G Music Pub a helyszíne: a Valami team ismét elhoz a dnb-től a balkanig mindenféle stílust a pincekocsmába. A Thunder Rock Club rockesttel jelentkezik, a Park étteremben pedig a szokásos Kusmó bulinak örülhet a nép.

buliplakatok_maj2728

Szombaton sokak tévedésbe eshetnek, és azt hihetik, hogy a BL döntő a legfontosabb esemény, pedig közel sem: a G Music Pubban ismét karaoke bulit rendezünk. Persze ha mindenképp focizhatnékotok van, akkor kérésre azt is lehet, és csak utána kornyikálunk.

buliplakatok_maj2728

A Jungle Clubban ismét hölgycentrikus éjszakát tartanak, újból megszervezik a Ladies Nightot. Az ajánlat a megszokott: a 18 év feletti hölgyek 22 és 24 óra között bőven jut ingyen italból, valamint a belépőt sem kell megfizetni. A Park étteremben házibuli lesz, a zenei koktélt DJ Vasi keveri.

buliplakatok_maj2728

A hétvége egyetlen koncertjének házigazdája a Thunder Rock Club: a Paddy and the Rats nem először érkezik a barlangba és minden bizonnyal ugyanolyan hatalmas bulit tudnak le, mint a múltkoriban. Ír népzene, folkos hangzással, némi punk beütés és mindenképpen kocsmahangulat – ezt garantálják Paddyék, már csak tömegre van szükségük, aminek zenélni lehet.

Múlt heti bulifotók: péntek Jungle, szombat Jungle, szerda Irish Pub


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."