Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 24. hét

A nemrégiben lejárt városnapok nagy koncertjei után sem kell csüggedni, akad itt még hallgatnivaló, meg rázni is lehet egy-két helyen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. június 16., 18:28
0 hozzászólás. 

A csütörtöki kínálat már megszokottan szegényes. Bár nem is hétvége, meg nem is kimondottan a bulik napja ez, de azért a G Music Pubban a retro kedvelői találnak némi maguknak való bulit a Cold Caffé zenekar társaságában.

Pénteken rögtön egy, a bulikörképekben szokatlan helyszínt ajánlunk, méghozzá a Tomcsa Sándor színház nagytermét, ahol a Bohém Ragtime Band koncertezik 20 órától. Az 1985 óta működő Bohém Ragtime Jazz Band koncertjei a tízes-húszas-harmincas évek Amerikáját idézik, a zenén kívül mókával, bohémsággal. A régi magyar számok pedig a boldog békeidők magyar nyelvterületének és Budapestjének hangulatát hozzák vissza. Ideális kikapcsolódás minden korosztálynak az óvodástól a dédnagymamáig (dédnagypapák se maradjanak otthon!).

buliplakatok_jun1718

Ha nincs kedvünk messze menni a koncert után, akkor szokásos módon most is választható a Kusmó buli, aminek a Park étterem ad otthont, de az elektronikus zene kedvelőinek sem kell órákat sétálniuk: a Jungle Clubban DJ Sümecz a soros, aki vodka partyra invitálja az érdeklődőket. A tízlejes, lefogyasztható beugróért cserébe egyet fizetsz, kettőt kapsz vodka-narancs akciót kapunk, valamint egy üveg vodkát is kisorsolnak az este folyamán.

buliplakatok_jun1718

Évzáró bulit tart a Valami csapata, de nem kell megijedni, nem szöktünk hirtelen 2011 végére, csak a suli zár be hamarosan sokak örömére. Ez is egy újabb ok ünnepelni, tóduljunk hát a G Music Pubba, ha nekünk is igazi örömet szerez a tanév vége.

buliplakatok_jun1718

Még mindig péntek... bár nem Tankcsapda, de sokak számára közel akkora esemény a Cool Head Klan koncertje, amiért a Thunder Rock Clubba kell menni. Ha esetleg XXL-es állatok lennénk, vagy a Százszor ölelj mégről a metál jut eszünkbe, akkor itt a helyünk. Beugró nincs, minőségi koncert annál inkább.

buliplakatok_jun1718

Szombaton egy filmből ismert legendás szórakozóhelyet hoz a Jungle Club: a Sakáltanya bulira nem a Bányai közelében található kocsma gárdáját szerződtették le, hanem a legügyesebben táncoló lányokat várják DJ Barneey buliján. A hangulatkeltésért és a menő ritmusokért ajándék is jár: a legjobban táncoló lányok italokat, pólókat és 100 lejes lefogyasztható utalványt nyerhetnek.

buliplakatok_jun1718

A szomszédos Park étterem nem tér el a megszokott szombati programjától, így DJ Vasi áll a keverőpult mögé, hogy egy újabb házibulin táncoltassa meg a közönséget. Ha nem ez jön be nekünk, akkor érdemes lehet a G. Caféban próbálkozni, ahová most éppen Tóth Árpit hívták meg, aki most is hozza a tőle megszokott reggeae-ska-balkan mixet.

buliplakatok_jun1718

Koncertre invitál a G Music Pub, ezúttal a Cold Taste zenekar csap a húrok közé 21 órától és ha mindez nem lenne elég, akkor vasárnap is benézhetünk lazításképpen a pincekocsmába, ekkor ugyanis videó audíció van műsoron.

Múlt heti bulifotók: Jungle Club péntek, Jungle Club szombat

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."