Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 25. hét

Koncert nélkül, néhány klasszikus bulival jelentkezik a huszonötödik. Lassan itt a fesztiválszezon és ez meg is érződik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. június 24., 14:11
0 hozzászólás. 

Pénteken három helyszín közül lehet válogatni, ha ránkjön a bulizhatnék: Kusmó buli lesz a Park étteremben, ami már nem is hiányozhat a szokásos felhozatalból, a Jungle Clubban pedig egyetemista partyt tartanak. Az évet zárt felsőokulóknak DJ Sümecz keveri a zenét, a klub pedig whiskey csomagot sorsol ki a résztvevők között.

buliplakatok_jun2425

A G Music Pub alternatívabb zenei kínálattal jelentkezik: Tóth Árpi buliját a reggae és balkános hangzások uralják.

A rockzene fanatikusainak most le kell mondaniuk a Thunder Rock Club vendégszeretéről, legalább a Kossuth utcairól, ugyanis a csapat kivonult a Plum Bandy Bikers M.C. III. motoros találkozójára Vármezőre, ott lehet pacsizni velük.

Ettől függetlenül szombaton kaphat rockot aki akar, Szász Csaba ret-rock bulijának szombaton 21 órától a G Music Pub ad otthont. Slágerben, sörben és társaságban nem lesz hiány, úgyhogy irány az alsó G.

buliplakatok_jun2425

Szombatra a városi park bulikomplexuma is tartogat lehetőségeket: a Jungle Clubban ismét a hölgyek éjszakáját tartják: a Ladies Night legújabb kiadásán a rendszer a korábbihoz hasonló, vagyis a 18 év feletti hölgyek ingyen italoknak örülhetnek 22 és 24 óra között. A Park étterem is zenétől lesz hangos, itt DJ Vasi tart házibulit – időközben megújult a nyárikert, érdemes megnézni.

buliplakatok_jun2425

A G Music Pub nem fejezi be itt a hétvégét, vasárnap 20 órától ugyanis video audícióval jelentkezik, hétfőn pedig, szintén este nyolcas kezdéssel, akusztikus gitáresttel várják a betérőket.

Múlt heti bulifotók: Valami buli péntek, Jungle Club péntek, Jungle Club szombat

címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."