Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 30. hét

Tusványos után, Félsziget előtt – most épp nem dübörög a fesztiválszezon, ajánlott a hazai kínálatból válogatni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. július 28., 17:57
0 hozzászólás. 

 

Nem tartogat meglepetéseket ez a hét sem a gyakori bulizóknak Székelyudvarhelyen. A csütörtöki nap felhozatala egy programpontban summázható: a G Music Pub ad otthont egy újabb, retro zenés esttel egybekötött Cold Caffé koncertnek, így a pincekocsmát bátran ajánlhatjuk mindazoknak, akik nem feltétlenül a legújabb slágerek hallgatása közben érzik jól magukat.

buliplakatok_jul28

Pénteken is vár a Szentimre utcai szórakozóhely, ekkor Tóth Árpi végzi a hangulatkeltést a reggeae, ska és balkan hangzások legjavával.

Ugyancsak péntekre kínál programot a Jungle Club, ahol DJ Sümecz újabb Hit Clubbing Session bulijára lehet rázni, míg a szomszédban, vagyis a Park étteremben Kusmó felel a zenéért és mindenki jókedvéért.

buliplakatok_jul28

Szombaton a múlt hét hangulatát idézhetjük fel a Valami Team jóvoltából, akik Erdély összmagyar nyári egyetemének varázsát hozzák vissza egy éjszaka erejéig a Tusványos After partyn a G Music Pubban. A zenei mix, amint azt a valamis srácoktól megszokhattuk, sokrétű, a rock and rolltól a dubstepig bármi belefér.

buliplakatok_jul28

A Jungle Clubban a szombati rezidens DJ Barneey – BRNY szolgáltat jobbnál jobb ritmusokat, a Temptation Night, avagy a Hódítások Éjszakája nevű rendezvényt pedig karszalagokkal teszi érdekesebbé. Akárcsak korábban, a piros most is a szingliknek való, a sárga csábításra szólít fel, a zöld pedig a teljes nyitottságot képviseli.

Aztán ha nem ez lenne az ideális megoldás számunkra, becsöppenhetünk a Park étterembe is: itt DJ Vasi ügyeskedik a keverőpult mögött és igyekszik minél inkább házibuli hangulatot varázsolni.


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."