Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 34. hét

Rendszeressé váló csütörtöki bulival jelentkezik a Jungle Club, retro- és rockzenével a G Music Pub, koncertet viszont egyelőre nem kapunk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. augusztus 25., 16:04
0 hozzászólás. 

Múlt héten többek között a Magna Cum Laude szolgáltatta a betevőt a koncertezni vágyó tömegnek. Most nem kapunk ilyenfajta úri mulatságot, de csütörtökön azért benézhetünk a G Music Pubba, ahol a Cold Caffé zenekar retro zenés mulatsággal várja az érdeklődőket.

buliplakatok

Rendszeressé váló bulit indít a Jungle Club, sokatmondó Jungle Party néven. Az ingyenes, italakciókkal kecsegtető bulit felvehetjük naptárunkba, ezután minden csütörtökön megrendezik.

Pénteken több évet átszelő zenei válogatással várja DJ Sümecz a bulizókat a Jungle Clubban. A Timeline buli lényege, hogy minden órában más (természetesen elektronikus) zenei stílus szól majd. Ha az elektro helyett a latinos, rockos, retro diszkós hangzás jön be inkább, akkor a Park étteremben a helyünk Kusmó buliján.

Szombaton ötlejes estét szerveznek a Jungle Clubban. DJ Barneey – BRNY bulijára azokat is korábban várják, akik mindeddig kocsmában kezdték az alapozást: 23 és 24 óra között mindössze 5 lejbe kerül a Jägermesiter és a whiskey, úgyhogy nem kell túl mélyen pénztárcánkba nyúlnunk a helyszíni ráhangolódásért.

Házibuli kellene inkább? Továbbra is nyitva a Park étterem, ahol DJ Vasi felügyeli a zenei kavalkádot és a jó hangulatot. Ha pedig a klasszikus rockzene a szívünk csücske, érdemes a G Music Pub felé néznünk, ahol Szász Csaba újabb RetRock bulit tart.


címkék: buli bulikorkep

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."