Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép - a csajok hétvégéje

Két nap is a hölgyek kegyeit vadássza az ügyeletes udvarhelyi partyszervíz. Azért jut mindenkinek buliból, a rockerek még koncertet is kapnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

A csajok hétvégéje
A csajok hétvégéje
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. szeptember 22., 17:30
0 hozzászólás. 

Laza kis bulikkal kezdhetjük a hétvégi kikapcsolódást: csütörtökön a Jungle Clubban folytatódik a nemrég elkezdett, ingyenes Jungle Partyk sorozata, a régebbi zenék kedvelőinek pedig még mindig a G Music Pub jelent egyfajta menedéket - itt a Cold Caffé zenekar teszi még hangulatosabbá a retró zenés estet.

buliplakatok_szept22

Pénteken a hölgyeket csalogatja a Jungle Club egy huncutkodós bulin. A Naughty Friday névre keresztelt össznépi mulatságon a legszexibb, leghuncutabb és legpartysabb lányokat lefogyasztható utalvánnyal díjazzák.

buliplakatok_szept22

Közben egy ajtóval arrébb, a Park étteremben Kusmó bulin lehet rázni a rongyot meg saját magunkat is. A G Music Pub péntek esti programját a Valami team biztosítja - ők szokás szerint a legtöbb zenei stílust igyekeznek bezsúfolni bulijukba.

buliplakatok_szept22

Szombaton ismét kettős koncerttel jelentkezik a Thunder Rock Club. A Sense of Silence az, altero-goth zene egyik meghatározó magyarországi formációja, utánuk pedig egy romániai négyes, az Empty Dreams lép színpadra. Ők melodikus goth metált hoznak a pinceklubba - a belépés mindkét koncertre ingyenes.

buliplakatok_szept22

Szintén rockzene, de kissé más vonal: a G Music Pubban újabb ret-rock bulit szerveznek, a DJ Szász Csaba.

buliplakatok_szept22

Ha inkább balkáni hangzásokkal töltenénk meg fülünket, akkor a G. Caféban a helyünk - a szombati buli házigazdája Tóth Árpi.

buliplakatok_szept22

A Jungle Clubban ismét ünnepi hangulatot garantál DJ Barneey - BRNY. Egyéves születsénapját üli a Ladies' Night bulisorozat, tehát újból a hölgyeké a főszerep - őket egyébként 24 óráig welcome drinkkel várják.

buliplakatok_szept22

Levi a '80-as, '90-es évek és napjaink slágereit keveri a Park étteremben, ehhez pedig innivaló is jár: a vodka-narancs kombót 3 lejért vesztegetik, amíg a készlet tart.

buliplakatok_szept22



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."